Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 Za dnia wędrował górskimi ścieżkami upajając się wolnością którą upiększał białego orła lot Zaś nocą przy ognisku zapatrzony w gwiazdy na gitarze grał balladę do której słowa pisało echo i wiatr 6
Rafael Marius Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Ładnie napisane w miłym wakacyjnym nastroju.
Natuskaa Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 Bardzo przyjemne wędrowanie, to mi wygląda na wolność uziemioną, na coś jak "zgoda na tu i teraz". Pozdrawiam :) 1
Asia Rukmini Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 Bardzo podoba mi się zakończenie. Wolność rozumiana poprzez harmonię z naturą. Pozdrawiam :)
poezja.tanczy Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 No no no :) Toś wystrugał Wędrowca sen o wędrowaniu Wszystko się zgadza Życie nie polega na w miejscu staniu
corival Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Górskich wędrówek smak... Powiało swobodą Waldemarze. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że tak widzisz ten wierszyk - Pozdr. Witam - dokładnie tak - trzeba czuć chwilę - Pozdr.serdecznie. Witam - podoba mi się twoje podobanie - Pozdr.zadowoleniem. Witam - zgadzam się z tym co napisałeś - Pozdr. Witam - wyciągam z archiwum stare wiersze - widzę że warto - 1
corival Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Oczywiście, że warto... po co mają obciążać przysłowiową szufladę... Jeszcze raz ślę pozdrowienia :)
Rekomendowane odpowiedzi