Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Asia Rukmini Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Witam wszystkich Chciałabym podzielić się moim sukcesem. Jeden z moich wierszy pt. "Na tafli czasu" został po raz drugi opublikowany w Angorze. Wcześniej w marcowym wydaniu, teraz w najnowszym. Wiersz udostępniłam jakiś czas temu na poezji.org. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłego czytania. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 28 Czerwca 2023 przez Asia Rukmini (wyświetl historię edycji) 14
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 Witam - gratuluje publikacji - Pozdr.serdecznie. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Asia Rukmini Cieszę się razem z Tobą i serdecznie gratuluję! :-))) 1
poezja.tanczy Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Asia Rukmini A niech ludzie czytają A niech się zachwycają Tyle ich :) Gratuluję 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Asia Rukmini Nie ma innego wyjścia zawsze idziemy w nieznane. Zatrzymać się nie da. Czas nigdy nie stoi w miejscu. Gratulację i życzę dalszych sukcesów. 1
iwonaroma Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 Musiał się bardzo podobać, jak go dwa razy wydrukowali :) Gratulacje :) 1
corival Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @Asia Rukmini Gratuluję publikacji, tym bardziej ponownej. Ktoś w redakcji najwyraźniej docenił Twój kunszt. Pozdrawiam :) 1
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @Asia Rukmini Szczere gratulacje :). Pozdr. serdecznie
Asia Rukmini Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję i również pozdrawiam z uśmiechem :) @Wiesław J.K. Dziękuję i również serdecznie pozdrawiam :) @poezja.tanczy Dzięki. Bardzo mnie cieszy twoje uznanie. Pozdrawiam serdecznie @Rafael Marius Dziękuję bardzo za trafny komentarz do wiersza. Byle bez lęku iść przed siebie, choć nie zawsze się da. Może poprostu trzeba zaakceptować naturę "nieznanego" ;) Dzięki za uznanie i pozdrawiam cieplutko @iwonaroma Dzięki, to miłe że tak uważasz. Z natury jestem sceptyczna, choć wierzę w cuda ;) Jest to zstem podwójny sukces ;) pozdrawiam serdecznie @Starzec Dziękuję i pozdrawiam z uśmiechem :) @corival Dziękuję za miły komentarz. Cieszę się, że doceniłaś moją twórczość określając ją w ten sposób. To dla mnie ważne, bo wciąż pracuję nad własnym stylem. Wcześniej wszystko trafiało do szuflady. W końcu się odważyłam i udało się :) pozdrawiam cieplutko @Tyrs Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie :) 5
Rafael Marius Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie, że tak a nawet pokochać. Tak jak opisałem w wierszu Szlak niepewności. 1
Asia Rukmini Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @duszka @violetta @Moondog @Natuskaa @M_arianna_ @Kamil Olszówka Dziękuję za czytanie i serduszka. Pozdrawiam serdecznie :) @Rafael Marius Tak, akceptacja jest kluczem do zrozumienia. :)
Rekomendowane odpowiedzi