Corleone 11 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 @Dared Jest. Trochę prawdy, starannie wymieszanej z kłamstwami tak, aby całość wyglądała przekonywująco.
Somalija Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego myślisz w kategoriach ,,mądry"/,,głupi". Ja podsłuchałam na przystanku autobusowym rozmowę grupki chłopców z podstawówki... Do spóźnionego Ukraińca, który ubrany był w białą, rozpiętą na dwa guziki koszulę bez kołnierzyka i spodnie rurki w kolorze ciemnej zieleni... jeden z chłopaków powiedział: ,,Ale ty Dawid dzisiaj jesteś hot... , Hubert się w tobie zakocha... on się we wszystkich zakochuje." Rozmowa ich była miła, wydawała się zwyczajna... a druga sytuacja, która mnie skłoniła do napisania tego wiersza to widok dwóch dziewcząt z sąsiedztwa, które chwyciły się za ręce tak jak para... POZDRAWIAM Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Czerwca 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @SomalijaWiersz, jak dla mnie wysokich lotów. Pozdrawiam! :-)
Dared Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 @Somalija Do słowa "głupi" mam takie staropolskie podejście;-))) ok, może powinienem pisać, mówić "gupi Jaś";-)) pozdrawiam cieplutko 1
Somalija Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CZEŚĆ, jesteś niezrównany w tych pochwałach, dziękuję Wiesiu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wiesz, jak mówią zmruż oko i leć wysoko... 1
Corleone 11 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 @Dared A czy znasz piosenkę Jacka Kaczmarskiego pod tytułem "Głupi Jasio"? Jeśli nie, koniecznie znajdź i posłuchaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Serdeczne pozdrowienia.
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @SomalijaNo coś Ty Somlijko, zaraz tam niezrównany, ale niech tam i tak będzie. hahahaha
Somalija Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @Wiesław J.K. Michaś mnie zawsze gani... i poprawia... i tak w kółko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @SomalijaWiem, wiem, Michaś to taki internetowy belfer od polonistyki. Pozdrawiam ;-) Edytowane 22 Czerwca 2023 przez Wiesław J.K. (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, z profesorem trudno się nie zgodzić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Dziękuję za wszystko
Rekomendowane odpowiedzi