Gerber Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) to życie jeszcze nie dojrzało by poradzić sobie w życiu nie rozumie dlaczego każdy nadchodzący dzień coraz bardziej boli instynkt każe mu biec jak najdalej od źródła niepoczytalnego gniewu o nieobliczalnych skutkach zbyt mała energia by uciec grawitacji niewidomego prawa zachowania tradycji gaśnie nie mając sił zapytać dlaczego… kiedy cisza zostaje z tym widokiem sama rozdziera się bo nikt nie chce być poparzony obojętnością Edytowane 15 Maja 2023 przez Gerber (wyświetl historię edycji) 6
Nata_Kruk Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... niedojrzałe.... trzeba razem, ale... nie dojrzało, wg mnie, oddzielnie. fragment jn. to propozycja, tylko propozycja... bo wiersz świetny. Osobiście nie przepadam, za "wystającymi ogonami" w wersach, dlatego te dwa grosiki. Edytowane 15 Maja 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Gerber Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2023 @Nata_Kruk Dzięki za komentarz, jak najbardziej masz rację, osobno, jakoś mi się tak napisało, bo nie sprawdziłem, bo wiersz zaraz po napisaniu opublikowałem, nie powinno sie tak robić, ale po prostu emocje wzieły górę. co do ogonów też się zgadzam.
corival Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Gerber Ładnie ujęłaś słowami tragedię, która jest niepojęta. Pozdrawiam :)
Gerber Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @corival dzięki za komentarz, a tak na marginesie to jestem facetem. 1
corival Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @Gerber Ha! Wybacz... z moim nickiem mam dokładnie to samo. Wszyscy mnie dla odmiany biorą za mężczyznę :)
Rekomendowane odpowiedzi