Franek Klimek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Krzyczał staruszek z Wezuwiusza: - Nikogo los mój tu nie wzrusza! Nie może zgadnąć nawet wróżka po co ktoś wyniósł tam staruszka, który sam z trudem się porusza. ef
Donika Kuźniewska Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 łatwiej staruszkowi by było gdyby mu lat trochę ubyło
Franek Klimek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Łatwiej by staruszkowi było gdyby to wszystko mu się śniło. a na to wszystko jeden jest sposób: więcej litości dla starszych osób. ef
amandalea Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 A ja bym proponowała by staruszka dziouszka śmiała z tego snu obudziła łzy dziadka utuliła piękno życia pokazała ;))
Franek Klimek Opublikowano 1 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Niech się modli. Może Pan da taką dziouszkę jak Amanda ? ef :)
Leszek_Dentman Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Do twego limeryka dodam swój komentarz: Od Wezuwiusza bliżej było mu na cmentarz.
Franek Klimek Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Podzielam tę opinię. Słyszałem też zdanie, że lżej będzie rodzinie, jak on tam zostanie. ef
amandalea Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 czyżby dziadek...upierdliwy może humor miał zjadliwy że szanowna rodzinka pozbywa się rodzynka Wezuwiusz - drewniana skrzynka ;)
Rekomendowane odpowiedzi