andrew Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) jesteś Maryjo naszą KRÓLOWĄ koroną którą Ci daliśmy się nie obnosisz dla POLSKI jesteś zawsze słońcem radością nadzieją jak trzeba okrywasz JĄ swoim płaszczem chroniąc przed złem otulasz matczynymi ramionami w każdej potrzebie nie pytasz o winy POLSKI nigdy nie zostawiłaś samej byłaś gdy walczyła o swoje istnienie i pod Warszawą i na Jasnej Górze ważyły się nasze losy POLSKA krwawiła Ty nas nie opuściłaś jesteś w każdej potrzebie dziękujemy Ci Święta Matko Boża że KRÓLUJESZ nam nie w niebie tylko tutaj na ziemi 5.2023 andrew Święto Matki Bożej Królowej Polski Święto Polski, Konstytucji Edytowane 3 Maja 2023 przez andrew (wyświetl historię edycji) 1
corival Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @andrew Doradzam pewną poprawkę, ponieważ potykam się na tym za każdym razem, kiedy czytam, a przeczytałam dwukrotnie dla pewności. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To "się" jednak bardzo przeszkadza i rozbija ciągłość tekstu. Osobiście zmieniłabym tu coś. Pozdrawiam :) 1
andrew Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @corival Dziękuję, Pierwsze się jest wcześniej, aby zatrzymać chwilę, drugie naturalne. Tak ja to widzę. Poprawiłbym, gdybym to czuł tak jak Ty. Dzięki za uwagę, może jeszcze wrócę do niej i poprawię, ba razie nie widzę jak. Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia
izabela799 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @andrew Już coraz mniej z nas hołduje ten kult - świat się zmienia - smutne to
andrew Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @izabela799 Przykre to, ludzie jakby czekali na kataklizmy, po nich wracają najszybciej ci co byli najdalej. Tak było 2000 lat, jak teraz będzie, lepiej niech odchodzą i będzie pokój. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi