Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Pokłóciła się noc z dniem o to kto jest bardziej lubiany Kto potrzebniejszy jest kto jest bardziej znany Pierwsza zaczęła chwalenie noc mówiąc że chociaż jest ciemna kryje w sobie wielką moc że kochankom jest niezbędna Że jest natchnieniem dla malarzy lubią pisać o niej znani poeci Jest westchnieniem dla cmentarzy że nieśmiałych ludzi kręci Potem zaczął chwalić się dzień że to on wymyślił dla ludzi Tak bardzo potrzebny im cień że wszyscy go uwielbiają Że lasy łąki sady rzeki i pola drzewem i kwiatem go upiększają Że ma słonce tęcze i ptaki a ludziom sny nie dokuczają W tą kłótnie ja wkroczyłem postępując sprawiedliwie obie strony pogodziłem i się temu nie dziwię 8
corival Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar Pogodziłeś tak? Ciekawa jestem jakim sposobem ;) Sam początek przypomina mi "Wilczki". Pozdrawiam Waldemarze :)
Kasia Koziorowska Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Przeczytałam z zaciekawieniem aż do końca. Znakomita puenta. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Ciekawe spostrzeżenia:) zwłaszcza - jak potrzebna jest noc! :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - prostym sposobem pogodziłem - przyznałem obu racje - Pozdr., Witaj - miło że czytasz za co uśmiechem dziękuje - P0ozdr. zadowoleniem. Witam - jedno i drugie jest potrzebne - dzięki za przeczytanie - Pozdr.serdecznie. 1
corival Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar Sprytne posunięcie Waldemarze ;) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @Natuskaa - pięknie dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 @mystiq - dziękuje - @Adam Zębala - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi