Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - prostym sposobem pogodziłem - przyznałem obu racje - 

Pozdr.,

Witaj - miło że czytasz za co uśmiechem dziękuje - 

P0ozdr. zadowoleniem.

Witam -  jedno i drugie  jest potrzebne - dzięki za przeczytanie - 

Pozdr.serdecznie.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• gdzieś jest coś ponad tylko co ? kto to dojrzy wierzę w magiczne oko które widzi wszystko oko duszy przecież nikt nie jest tak złośliwy żeby wymyślić wielkie nic
    • @Mitylene    
    • wędrując po kosmosie ostatnią  gwiazdę minąłem lecz po chwili okazało się to złudzeniem ujrzałem następną   dlatego mocno postanowiłem  następnej nocy wrócić do snu w którym postaram się żeby tę ostatnią w końcu minąć   i zobaczyć koniec wszechświata który ponoć nie istnieje w co za   żadne pieniądze nie jestem gotów  jeszcze uwierzyć   bo wszystko co ma początek musi też mieć koniec tak jak nasza wiara w Boskość która też się kiedyś skończy   i proszę nie wmawiajcie  mi  bezbożności  to nie jest tak tutaj chodzi tylko o fakt że wszystko co ma początek   musi się kiedyś skończyć i mam nadzieje że się nie mylę że kiedyś o tym się dowiem
    • Choć Leli wytniemy Ci trochę ciałka Och Leli jesteś idealna do seksu i operacji Poddajesz się zupełnie Leli, obiecali nie zepsuć piersi, cycki są ważne Czuli kochankowie kłamią że będziesz dalej piękna, nawet jeśli, no wiesz... W ich oczach czujesz ten strach Przecież wiesz że on nawet ma zapach On spowija sale szpitalne, gabinety I te sklepy straszne Peruczne sklepy Leli        
    • Gardło, krew są już w związku. Nie poznaję własnych kątów. To jest list od martwej ciszy. Co nicością niszczy zmysły.   Życie, pech… są od początku. Nie wydaję własnych sądów. Bezpieczny — będę w ciszy. Co muzyką jest mej duszy.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...