Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) Nośnie przeinaczę żywot w przenośnię I w końcu dowiem się ważności jak to musi być tutaj nieznośnym Zresztą pobędę chwil kilka nienachalnie aczkolwiek oby oby materialnie bowiem istnieje fakt constansu bilansu Sprowokuję wpisy w księdze zażaleń z miną naiwnego niewidomego niewiniątka popadając w ciekawość które wysmarują I zadomowię się na złe w lirycznym hejt parku. Seranon, 1.05.2023r. Edytowane 1 Maja 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 7
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @poranki Właśnie tak piszę książki, tyle tylko że mocno kuleje ich sprzedaż, a ja należę do osób niestety niemajętnych :// No ale na razie się jeszcze nie poddaję ;) Aff??
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @poranki Oczywiście, że próbuję i chyba dlatego, że jeszcze wierzę, że się da. Stąd poszedłem do wydawnictwa :)) Muszę wydawnictwo jeszcze podpytać, ale chyba wygląda na to, że nie idzie jak narazie, a nie bardzo umiem w marketing :// I myślę, że to jest faktycznie całkiem zdrowe podejście. Zresztą poeci wcale nie muszą być tak całkiem zdrowi i w tym upatruję swojej szansy ;)) I również życzę miłej majóweczki ;)) 1
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Nieznośna lekkość bytu:) książek to nie sprzedasz, z czasem trafią na skup:) ostatnio czytam sonety Szekspira w oryginale oczywiście, bo te tłumaczenia są innych epok i jestem pod wrażeniem, że taki był romantyczny i nawet rozumiem jego sonety.:)
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @violetta Miałem przyjemność odwiedzić miejsce zamieszkania Tego Pana i potwierdzam, że tam było ładnie ;)) Niestety języka angielskiego nie znam na tyle dobrze żeby swobodnie czytać w tym języku, czego Ci po cichu zazdroszczę.
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Leszczym te tłumaczenia nie oddają naturalności, jego język jest tak prosty jak mój:)
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @violetta A jednak kiedyś w liceum mógłbym te sonety odczytać wydaje mi się, a teraz miałbym kłopot nawet jeśli są napisane ciut mniej skomplikowanym językiem :// Cóż, aktualnie pozostanę przy wierszach zebranych Herberta...
Kasia Koziorowska Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Nie zawiodłam się na Tobie, wiersz jest fenomenalny. :) Pozdrawiam. :) 1
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Leszczym różnych odkrywam, choć mam swoich ulubionych:)
Leszczym Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Kasia Koziorowska Ależ bardzo dziękuję ;) I również pozdrawiam ;) @violetta Świetnie, świetnie, ja też się staram podobnie czynić ;)
Nata_Kruk Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... wcale.. nie musi... :) ale w to miejsce, zasugerowałabym... jest. Poza tym, fajna treść... :) Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @Nata_Kruk otóż musi nie nieznośni mają za bardzo pod górkę. Jeśli fajna super. Również pozdrawiam ;) 1
Czarek Płatak Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 Daj se spokój. Ten hejt park już pęka w szwach ;) 1
Leszczym Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @Czarek Płatak Trzeba do niego dorzucić nową jakość by w końcu raczył pęc na dobre ;)
lirycznytraktorzysta Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 i takie rymy to ja cenię.
Leszczym Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 @lirycznytraktorzysta trochę są a trochę nie ma ;) Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi