izabela799 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Kilka rzeczy mi nie wyszło znowu coś się nie udało czy to znak że jestem gorsza czy mam w sobie skryty talent. Diament trzeba oszlifować zawsze staram się jak mogę lecz wad swoich nie ukrywam wszyscy znają moją drogę. Wszak człowiekiem tylko jestem małym pionkiem na planszy życia nauczyłam się pokory marzę o czymś w ukryciu Pokazuję twarz prawdziwą to jest dla mnie najważniejsze a uczucia co są we mnie zawsze opisuję wierszem. 3
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @izabela799 Czasem coś się nie udaje każdemu z nas. Zależy co to jest. Jeśli rzecz manualna, to trening czyni mistrza. Wiersze, opowiadania itp., podobnie. Życiowe sprawy, cóż, tam niekiedy człowiek też się potyka, ale nie oznacza to od razu, że jest kompletnie do niczego... Pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 to że coś nie wyszło kiedyś i że coś się nie udaje już zapomnij puść to w niebyt talent tylko Pan Bóg daje gdy masz diament go ne chowaj i w szufladzie go nie trzymaj szlifuj piękne pisząc słowa aby z niego powstał brylant :)
izabela799 Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @corival to prawda, dlatego nigdy się nie poddaję :) @Jacek_Suchowicz czy to talent, czy nie talent pisać lubię, nie przestanę może z tego pisania coś pięknego powstanie 1
Rekomendowane odpowiedzi