W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 patrzę daleko na krajobraz zmienia kolory i kształty jakby rozpadał się na kawałki i ponowne składał w jakąś całość tak samo człowiek wędruje przez życie pełne tajemnic odkrywając nowe drogi często wędrówka w głąb siebie jest jedyną drogą do prawdy która tkwi w otchłani naszej duszy wciąż szukamy swego kierunku by znaleźć sens i cel tej podróży każdy krok wszystkie decyzje to jak chodzenie po bezdrożach które nieraz prowadzą do nędzy czasem do celu pełnego sukcesów tworzymy barwną mozaikę która składa się z naszych doświadczeń stąpamy po cienkiej linie rozkładamy ręce równoważąc marzenia 7
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J Ładnie piszesz na tematy mi bliskie. Sama prawda.
Marek.zak1 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Ta droga w głąb siebie pozwala odkryć kim jesteśmy, ale jest to wciąż prawda o sobie widziana przez siebie samego, więc szczera, ale mało obiektywna. Pozdrawiam.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Dziękuję serdecznie, pozdrawiam. @Marek.zak1 Tak, racja. Pozdrawiam.
violetta Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Dobrze mieć dzień dla siebie:)
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @violetta Tak, w tym zaganianym świecie zawsze.
violetta Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J będzie okazja, będzie majówka:)
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @violetta Będzie Pani, bimbru napędziłem, bo to 3 dni, aby nie zabrakło.
violetta Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J zostaw to, jedź ze mną :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J Ostatnia zwrotka jest kwintesencją tego kalejdoskopu. Stąpając po linie, trzymamy w rękach marzenia, które wielokroć trzeba wyrzucić, by zachować równowagę i z liny nie spaść. To bardzo smutne ale z drugiej strony, takie marzenia mogą się kiedyś przerodzić w piękne wiersze.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @violetta Ja tu na wiosce mam majówkę, świnię trza jeszcze ubić.
violetta Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J i kury nakarmić, ach:)
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Wędrowiec.1984 Tak, dziękuję i pozdrawiam. @violetta Mam jeszcze tego ...nie jaka tylko hm... krowa o. Idę spać, bo rano do obrządku trza iść.
corival Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @W.M.J Doskonale ujęta w słowa wędrówka przez życie. Przemyślany tekst, uwzględniający mozolną drogę do przodu, pełną wybojów i zasadzek, ale i lekki bieg z górki ku marzeniom po prostej, świetlistej ścieżce. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam :)
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @corival Dziękuję serdecznie, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi