Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Rafael Marius W doborze tytułu zastosowałam wybieg, każdy musi sobie znaleźć to do czego będzie dążył z pokorą... A to zdjęcie dla Ciebie, co prawda telefonem, ale czasem coś mnie ściśnie w środku i muszę .... u mnie w pracy na parapecie, powiedz czy można przejść obok Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija Pewnie że nie można. Bardzo ładne i ciekawe, spiralna kompozycja.
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , tak spiralna, wymuszona parapetem, ścianą, parkingiem za oknem i okiem szefowej, co ja tam robię... Nie za swoim biurkiem 1
Corleone 11 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) @Somalija Bardzo trafna, odpowiednimi słowy zapisana obserwacja. Do usunięcia jest jedynie "i pożre". Z jednej strony byłbym ostrożny w dzieleniu kobiet - i szerzej, ludzi - na kategorie. Z drugiej zaś, obiektywnie rzecz biorąc, sami się dzielimy i przyporządkowujemy. Ty zaś w "pokorze" przedstawiłaś stan faktyczny. Ponadto "Poetom i malarzom wolno ważyć się na wszystko" - zgodnie ze sentencją Horacego. Poetkom, oczywiście, też wolno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Serdecznie pozdrawiam Siostrę-Poetkę . Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Corleone 11 Osz Ty, bajki to umiesz pisać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , Zwłaszcza o siostrzyczce
Corleone 11 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ożesz Ty . W końcu jesteś jedną z Bohaterek mojej powieści. Chyba o tym pamiętasz ...
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) @Corleone 11 Pamiętam, to ta co oparła się miłosnym sztuczkom Jezusa, a szkoda bo mogłaby urodzić mu dziecko... Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J Ej, Misiek ja tego nie zrobiłam... w powieści wydał mnie za mąż bogato, ale mniej prestiżowo...
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija To trochę nieładnie raczej
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J w sumie moja postać jeszcze nie jest poślubna... a co z Violą Ci nie wyszło?
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija No nie, poszłem do obrządku.
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Spokojnie przystojniaka wyniucha....
Corleone 11 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba było trochę inaczej. Czyż to nie Soa właśnie chciała z Jezusem bez ślubu ?? Miłosne sztuczki Jezusa? Noo proooszę ... Co zaś tyczy się Jezusodzieci... Co prawda było to ponad siedemdziesiąt rozdziałów wstecz, ale było ...
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Somalija Pokora: 1. «świadomość własnej niedoskonałości» TAK 2. «uniżona postawa wobec kogoś» NIE pozdr. ;-)
Somalija Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę Wiesławie, że operujesz wiedzą merytoryczną Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję za wszystko, uściski... @Corleone 11 Hmm, czasem potrzebna jest jazda próbna , najważniejsze że z tego wybrnąłeś... Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Corleone 11 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Somalija A poza tym: czy w związku kobiety z mężczyzną chodzi przede wszystkim o urodzenie dziecka? Mam tu poważne wątpliwości Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Siostrzyczko, pozdrawiam Cię serdecznie.
violetta Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Somalija będzie miał wszystkie zalety:)
Somalija Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Corleone 11 Nie.... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , gdy pojawia się dziecko kończy się związek... zaczyna się układ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierzę Ci Kochana, ale nie myśl o zagranicznych chłopakach, kiedy u nas w kraju tylu samotnych, pełnych uroku mężczyzn. Polacy są super...i są najpiękniejsi...
violetta Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Somalija mi jest obojętnie, nie jestem rasistką:) plany się zmieniły wyjeżdżam w przyszłą sobotę na Kos, nie wiem jaki hotel wybrać:)
Rekomendowane odpowiedzi