W.M.J Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 każdy dzień jest jak przystanek na którym zatrzymujemy się na chwilę by poczuć ciepły wiatr we włosach tak wiele wokół nas tajemnic które wciąż czekają na odkrycie mnóstwo niedopowiedzianych historii snów oczekujących na spełnienie w codzienności tkwi piękno które czasem ciężko spostrzec niekiedy z trudem zauważamy jak wiele możemy zdziałać wystarczy tylko odrobina wiary by zrobić kolejny mały krok stanąć na księżycu własnej wyobraźni 5
Rafael Marius Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba nauczyć się patrzeć, a to dla przebodźcowanego współczesnego człowieka nie łatwa sztuka.
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Dziś nie wróci, dlatego warto je cenić. W codzienności tkwi piękno, ale im człowiek jest bardziej zadowolony, widzi go więcej. Pozdrawiam.
W.M.J Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Tak, właśnie o to chodzi, dziękuję. @Marek.zak1 Właśnie dlatego ja zadowolony jestem... że to szok. Ogłoszenia parafialne: Na fejsie porządki robiłem i przypadkowo Cię usunąłem. Wysłałem Ci zaproszenie, ale do mnie cały czas ktoś się wbija, wiec jak chcesz, to najlepiej ty mi wyślij. Pozdrawiam. 1
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @W.M.J Zaakceptowałem, ale dostałem info, ze masz już 500 znajomych i to maks. M
W.M.J Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @Marek.zak1 5000. Wywaliłem jednego fana i już zaakceptowałem Twoje. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J Zgadzam się z całą treścią ale istnieje jeden, bardzo potężny wróg tego co napisałeś - prokrastynacja. A teraz, już tak trochę mniej śmieszkując, powiem, że we wszechświecie jest tak wiele do odkrycia, że bardzo często dziwię się ludziom, że miast odkrywać wolą prowadzić wojny.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Wędrowiec.1984 Mądre słowa, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi