Dekaos Dondi Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 wiolinowym kluczem otwierasz drzwi symfonii dźwięki szybują na skrzydłach uplecione z piaskowego zamku nutowe ziarenka drgają rytmem bezpowrotnych szybowań samotny krzyżyk oparty o ścianę odpada brudny tynk na lustrzaną partyturę gdzie wiele nut na pięciolinii w różnych tonacjach brzmień przed ostatnim akordem słyszysz szeptanie muzyki oklaski bez owacji rozjaśniony krzyk milknie przezroczystą ciszą 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Witam - podoba się - Pozdr.
corival Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @Dekaos Dondi Niezwykle ulotna ta muzyka. I lekka i delikatna jakaś. Spodobało mi się, kiedy usłyszałam. Można by trochę szlifu do tekstu wprowadzić, ale... nie będę marudzić. Pozdrawiam :)
Dekaos Dondi Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Waldemar_Talar_Talar↔Dzięki:)↔Pozdrawiam:) * Corival↔Dzięki:)↔Ano zapewne można by doszlifować na osełce muzyki:)↔Pozdrawiam:)
Rafael Marius Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @Dekaos Dondi Niespełniona symfonia, często jak życie.
Dekaos Dondi Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Rafael Marius↔Dzięki:)↔Ciekawe skojarzenie. Nie pomyślałem w ten sposób:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi