Ewelina Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) aniołku boży pod srebrnymi płatkami ukryłeś się a jeszcze niedawno rozmawiałam z tobą i wiosnę mi obiecywałeś a może obiecywałeś śnieg... tylko ja słuchać nie chciałam bo wolałam powiew wiosenny a tu biały puch z chmur pada aniołku boży pod białymi gwiazdkami uparcie zalegasz rozpuść wreszcie ten śnieg! Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 3
Tectosmith Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2023 @Ewelina Hmm. Ale to Słoneczko musi się przebić przez chmury i ogrzać Ziemię. Aniołki są bezradne ... Pozdrawiam serdecznie :-) 1
corival Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2023 @Ewelina Prosić zawsze warto jak sądzę. Pozdrawiam :) 1
Ewelina Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2023 @Tectosmith Aniołki mają chody u Najwyższego to mógłby poprosić o to słoneczko ;) @corival pewnie, że warto ;) a czy będzie tego skutek to w sumie nie wiadomo ;) 2
Rekomendowane odpowiedzi