izabela799 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Serce otula fala niepewności wypowiedziane słowa nikną nagle chcę się podzielić z kimś moją słabością to nie jest łatwe. Wątpliwość znowu w mą duszę się wkradła przecież tak łatwo wszystko przychodziło mnie się zdawało że coś było ładne innych zdziwiło. Za mgłą się skryło szydzi wciąż uparcie staram się bardzo lecz wciąż nie wychodzi z życiem kolejne rozpoczęłam starcie cicho się rodzi. Drogę odnajdę choć jest gdzieś ukryta nadzieja jednak zawsze przy mnie czuwa już widzę obraz choć lekko rozmyty to szansa druga. 5
Tectosmith Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @izabela799 Peelka nie jest osamotniona, mam podobnie. Bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam.
corival Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @izabela799 Zgrabny wiersz i jak dla mnie, wbrew pozorom nie taki znowu smutny. Nadzieja i uchwycenie swojej szansy jest najważniejsze. Gratuluję subtelności przekazu. Pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 a może spojrzeć na życie inaczej wytężając wzrok fakty oceniając patrząc rozumem aby nic nie stracić to nie jest mało ... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi