tmp Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to normalne, że się czegoś nie lubi, ja nienawidziłem zawsze swojego charakteru pisma, no bo "bazgrałem" więc miałem z tego w podstawówce same "dwóje" , a poza tym miałem wiecznie problem z ortografią, więc edytor tekstu ze słownikiem umożliwił mi zaistnienie w gronie ludzi "rozumnych", jak teraz na przykład ;P Nie chodzi mi o negację techniki, bo ona jest na prawdę świetna i na każdym kroku nam przydatna, tylko o ograniczenie umysłowe niektórych młodych użytkowników tych smartfonów, nie ważne ;) Wiersz wydaje mi się niezły, identyfikuję się z treścią bo też w ten sposób używam tych mediów, w celu chwilowego zaistnienia i ze świadomością możliwości przerwania kontaktu w dowolnej chwili. Można by to tak zrymować na przykład: Potrzeba kontaktu bez groźby nietaktu Się dokonała, opiszę post factum ;) P.S. Przepraszam, lubię "upraszczać" cudze wiersze, takie mam zboczenie (jedno z wielu;) Edytowane 24 Marca 2023 przez tmp (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 @Ewelina Bardzo, bardzo nudny ten wiersz... żabia perspektywa, boląca dosłowność, jak z pamiętniczka XIX w. panienki... Popracuj trochę, poczytaj... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewelina Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 @Somalija nie znam się na żabach :) Piszę jak czuję i co czuję, czasem i może bardzo dosłownie, jeśli uznam, że tak właśnie chcę, żeby coś brzmiało. Nie każdemu musi się podobać. Mi też nie wszystko się podoba i nie widzę w tym problemu ani swojego ani autora :) Pozdrawiam także :)
tmp Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 Spróbuję rozładować atmosferę... ;P Znudzone istnieniem kłócą się baby Tracą powaby szkalując żaby Dla zdrowotności chłopa im trza by? 1
Ewelina Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) @tmp @Somalija A na okoliczność wierszyk mam :) Ps. Ja się nie kłócę, bo kłótnie są głupie :)) *** ależ nie umieszczę tu żadnego aktu ani żalu czy nadziei nie będę naga nigdzie chadzać bez wiary i niewiary i bez złości która wypełnia mnie po same brzegi ależ nie będę się obnażać przed wami i nie wami z lękiem i bez lęku przycupnę sobie w tępym od pustki kąciku całkiem ubrana w siebie z myślą i bezmyślnie z głową pełną i w cudacznym życiu pełzając a do tego nudna najnudniejsza w słów nijakich zaciśniętej pętli Edytowane 25 Marca 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 @tmp To nie kłótnia tylko dobra rada...
tmp Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 @Ewelina Pozwolę sobie dla żartu po swojemu streścić ;) Będąc sobą i dla siebie W swoim własnym jestem niebie 2
violetta Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 Dziwny jesteś, zamiast sobie jakąś dziewczynę przygruchać, dowartościowujesz się pisząc cokolwiek:) jaki ma to sens?
tmp Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy kłócić się nie chcesz, bo masz zasady Przyczynkiem swady są dobre rady ;)
Somalija Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 @tmp Skoro, nuda znalazła obrońcę, nic tu po mnie, pobiegam sobie po łące...
Ewelina Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 @Somalija pobiegam z Tobą... obiecuję, że będzie nie nudno a radośnie...
tmp Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Głębią tej treści skłoniłaś mnie do weryfikacji mojego systemu wartości :) Tak wiele lat straconych, przegranym będąc w świecie Z obłędu wybawionym, poznając Violkę w necie
violetta Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 Wy sobie pobiegajcie, ja sobie popracuję:)
violetta Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 To dobrze, bo co drugie zdanie Violka, Violka:)
Rekomendowane odpowiedzi