atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zamykam naiwność Podobno kobiecą Sprężyna w rdzeniu nadal napięta Czy za brak lekkości Winić Nie dosłowność Słów Za Mało widać gęsiej skóry za mało śliny na ciele intensywna wola wchłonięcia puchaty ręcznik smakuje jak ścierka tarcie wyplute wędzidło zostawi posmak metalu lepkość dziąsła znowu ta sama ludzka łodyga nie wyssana do końca
winna--czerwień Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo refleksyjny i taki prawdziwy... dobrze, że te drzwi zamknęłaś pozdrawiam serdecznie Evelina
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 słaby i przeintelektualizowany, przykro mi pozdrawiam
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziekuja winna czerwieni...sterowcu może powinnam sie bronić ale preintelektualizowany to akurat dla mnie komplement.;)Może jest i słaby.Kto oceni?
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zamykam naiwność Podobno kobiecą Sprężyna w rdzeniu nadal napięta Czy za brak lekkości Winić Nie dosłowność Słów Za Mało widać gęsiej skóry za mało śliny na ciele ... z przyjemnością przeczytałam kolejny twój wiersz. Pełna wrażeń. Mirka
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mocno zatrzymał mnie ten fragment, który Mirka zacytowała, mnóstwo myśli mi przebiegło przez moją głowę. Podoba mi się Pozdrawiam
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzień dobry Mireczko...mam mieszane wrażenia co do tego wiersza momentami uważam że to szmira a innym razem coś mnie zaciekawia.Nie wiem czasem staram sie wyobrazić sobie że czytam cudzy wiersz...takie eksperymenty...i wtedy dziwne myśli przychodzą. Tommy pozdrawiam.Dziekuje za okazaną łaskę;)
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiesz - ja tak własnie czytam swoje wiersze. jako czytelnik:)). Zawsze. I wiesz ile ląduje w koszu???? Dobre zostawiam (hehe). Bardzo lubię ten twój wiersz. Oraz inne! sciskam - Mirka [sub]Tekst był edytowany przez Dotyk dnia 21-09-2003 22:31.[/sub]
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O widzę sie Mirka rozgadała;)ściskam pozdrawiam i posyłam łyk jesiennej herbaty w piekny poranek z górami za oknem i stopami zawiniętymi w koc..warto żyć..hehe;)
Rekomendowane odpowiedzi