Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 1 Lutego 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 postapo bifor wszyscy jesteśmy pracownikami tej samej kostnicy bez dodatku za pracę w trudnych warunkach za stalowymi drzwiami licząc że nic nie pierdolnie na naszej zmianie jedni zbieramy zapasy inni zmieniamy się w karaluchy bo te mają najwyższe notowania kwaśniejemy z deszczem niespokojnym w potarganym sadzie wszystkie grzechy już popełniliśmy dzisiaj ty przybijasz mnie jutro ja przybijam ciebie i jakoś kręci się kręci dzień się uświęci oni muszą się zatrzymać ale to do nas należy decyzja wybór rzucony jak psu ochłap twoje kroki to twoje kroki twoje słowa to twoje słowa tutaj podpisz 12
Starzec Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 @Czarek Płatak taka współczesna apokalipsa? strzelam:) Pozdrawiam:)
kwintesencja Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cyrograf? do mnie trafia ( jak wszystkie twoje teksty z resztą) pozdrawiam :)
Czarek Płatak Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedzmy, że tylko uchylam drzwi bunkra. Serdeczności
Czarek Płatak Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mógłby, ale w sumie to dopiero bifor. Dzieny
Czarek Płatak Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2023 @kwintesencja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Czy cyrograf - tak. Jeśli patrzeć przez pryzmat nieodwracalności 1
Leszczym Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2023 @Czarek Płatak Podpisuję się imieniem i nazwiskiem i peselem :)
Czarek Płatak Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest dożywocie ;) Dzięki i pozdro 1
Leszczym Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 @Czarek Płatak :)) No trudno :) Taki los :)
tetu Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 Brzmi jak praca w korpo, ale niestety to się nam narzuca. Dyktatura rośnie i rośnie, a oni... raczej się nie zatrzymają. Ale fakt, decyzja należy do nas, wybór jest w naszych rękach. Bdb wiersz. Pozdrawiam.
Czarek Płatak Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Samo, samo, a nie życie za każdym rogiem się czai.
Czarek Płatak Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2023 @Tyrs, @Magda1973, @ais @Tectosmith, @MIROSŁAW C. @sisy89, @Leadeer Dzięki Pozdrawiam serdecznie
beta_b Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 Na swoim robisz to samo, tyle że bez zależności. Ale: ucieczka z korpo jest jak podróż na księżyc. Dobry. Bb
Czarek Płatak Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2023 @beta_b nie wiem. Nigdy się nie skorpiłem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi