wkw Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 odkąd nie mam czasu czterech pór roku brakuje słońca na niebie złoto jest ciut wyblakłe kolory mają też kwiaty pachną jakby inaczej brzoskwinie od niby-lat dojrzałe też i życie smakuje jakąś inną słodyczą, niczym zdrowotną stewią posłodzona herbata, do której za cholerę nie mogę się przyzwyczaić 3
Marek.zak1 Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 Ja za stewią też smakowo nie jestem, natomiast polecam Fit Cukier kwiatowy. Wystarczy szczypta, a wzbogaca smak aromatem:). No i niemal zero kalorii. Polecam. Co do wiersza, brak czasu rzeczywiście męczy i zabija radość życia, no bo brak czasu na radość:). Pozdrawiam 1
wkw Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 @Marek.zak1 Dzięki , jak sprawdzone to wypróbuję :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 @w.k.wilczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
wkw Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 @Marek.zak1 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi