Ewelina Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2023 Ręka do uścisku się wyrywa Ale nie ma komu... Nikt mi swojej nie podaje ... Tylko trochę mnie to dziwi... Odrobinę inna jestem Rękę chowam po kryjomu - Nikt nie widzi Może lepiej Jestem tutaj obca Ruszam dalej W długą podróż 7
DaisyLight Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2023 @Ewelina Powiem Ci Mała, że masz ogromną lekkość w ujmowaniu tematu i formułowaniu myśli. A to jest przywilejem niewielu autorów wierszy. W jakiś magiczny sposób odnajduję się w tym utworze "sytuacyjnie" :) Niby w warsztatach ale tak szczerze mówiąc powinien wylądować w lepszej klasie. Nadaje sie pod każdym względem. Pozdrawiam z uśmiechem :)
Ewelina Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2023 @Elwira no tak...przyznam się 160 w skarpetkach :) skąd wiedziałaś? :) Dziękuję za budujący komentarz.... także teraz już 161 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie 1
DaisyLight Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2023 @Ewelina Rośnij zdrowo...należy Ci się :))) Ech, ta cholerna portalowa intuicja. Ciągle mi się coś kojarzy :) 1
Ewelina Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2023 @Elwira wróżka ... Czy czarownica? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czarownica :) Pozdrawiam nieustannie. 1
DaisyLight Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam wrażenie, że na jednym ramieniu siedzi u mnie Anioł, a na drugim Diabeł. I chyba się lubią ;) 1
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 @Ewelina głębokie te Twoje wiersze mają sens, myśl, przesłanie żaden nie traktuje o banałach żadna "sałata słowna" (no niech im tam - "metafory średnio zrozumiałe") obserwujesz, czujesz, rozumiesz i mądrze interpretujesz rzeczywistość dlatego do Ciebie wracam :) 1
Ewelina Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 @Cor-et-anima dziękuję Ci za tak przychylny i wyczerpujący komentarz. Cieszę się, że moje wysiłki nie idą na marne :) i że kto czyta te moje sprinterskie wywody * :) Pozdrawiam ciepło * @staszeko - zapożyczam od Ciebie koncepcję sprintu i maratonu. Szalenie mi się podoba :) 1
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, co miał @staszeko na myśli (prześledziłam aktywność, ale odpuściłam śledzenie po pierwszej stronie :)) jeśli ktoś ma wybitnie mało czasu, szybkość jest podstawową funkcjonowania utwory krótkie i sensowne - takie czytam przydługa fikcja, abstrakcja - niestety nie dla mnie wprawdzie są "Wyjątki" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale "Wyjątki" ostatnio jakoś rzadko tu publikują 1
staszeko Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tymi koncepcjami jest jak z ubraniem — każdy wybiera tę, w której się dobrze prezentuje. Przymierz, zanim w niej pójdziesz na randkę. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 @staszeko święta prawda! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrą koncepcją jest ta, która jest dobra 1
Rafael Marius Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 @Ewelina Niestety czasem bywamy odrzucani. Nie pozostaje nic innego jak spróbować, gdzieś indziej. Jest takie miejsce, gdzie zamiast obcości czeka bliskość. 1
Ewelina Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 @Rafael Marius zgadzam się z Tobą. Trzeba iść dalej, tak jak napisałam. I nie żałować, bo nie ma czego 1
tmp Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nabyłem inne zwyczaje o uścisk dłoni już nie walczę mam więc zegarek i wszystkie palce ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi