Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 17 Stycznia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2023 śnieżnobiały rozkłada obrus przyglądam się temu uważnie mam tylko to czego używam teraz właśnie używam oczu obserwuje każdy jego ruch raz przywołuje raz poucza jak trzeba rozkładać talerze żeby spełniały swoją funkcję następnie dokłada serwetki bo te od zawsze się przydają kiedy za wolno lub za szybko za miękko za kleiście... za za niebywałe jakie to proste noże na płask się wylegują nawet będąc blisko łyżeczki i naraz powstaje porządek do niego dołącza ta pora która w wazie pełnej rosołu a szczelnie przykrytej dekielkiem zmaga się ze zniecierpliwieniem żeby nie wystygnąć żeby tylko zdążyć żeby dać się unieść w wonnym aromacie 11
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2023 czy danie pierwsze jest najważniejsze ja wątpliwości pokaźne mam lecz danie drugie najbardziej lubię schab wraz z kapuchą - oj to jest szpan a o deserze ja wyznam szczerze może być niebem poprawić smak dowcipny morał ceni autora i miły nastrój zostawi w nas :)
Natuskaa Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy można minąć danie pierwsze we własnym domu zapewne tak tam można jadać znacznie częściej schaba z kapustą czy co tam masz a jeśli nastrój jest minorowy nie ma co sobie zawracać głowy ni makaronem ni pyrą ni widelcem ale zapytać czego chce serce Dziękuję za wierszowany komentarz i pozdrawiam :) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 (edytowane) a jeśli nastój jest minorowy najlepiej cosik lekkiego zjeść coś spichcić szybko nie tracąc głowy ryż z konfiturą najlepszy jest lub bukiet warzyw prosto z patelni lub jakieś danie z mrożonych ryb ale najlepiej nastój odmieni smak kogla-mogla już w gardle tkwi :) Edytowane 18 Stycznia 2023 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Gość123 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 @Natuskaa Na Ślunsku zaczynają od ciasta:) 1
Natuskaa Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ile jest twarzy tyle zachcianek wysuwa się na pierwszy plan jeden lubi rybki drugi akwarium trzeci z wędką rozkłada kram :) Każdy sposób jest dobry, jeśli prowadzi do celu :) Dziękuję i pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi