Jim_Mokryson Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może twoja puderniczka jest równie niewielka, jak cała sypialnia. Może jej zawartość wcale nie przedstawia tapety, pasującej do wzoru na kasetonach. Może brzuch przestanie cię wkrótce boleć i przejdziemy się ostatni raz plażą. Zanim przygnają kolejne stado. Może też zostaniemy tutaj i zajmiemy się przeglądaniem zdjęć z poprzednich wakacji. Tylko wcześniej koniecznie zgaś światło. Styczeń nie ma prawa zobaczyć tych popękanych luster w przedpokoju.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niezły! Kłaniam się.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie również się podoba :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się...zatrzynuje mnie Twoja "oceaniczna bryza". Pozdrawiam Aneta
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co racja to racja ! Pozdrawiam
chmura Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czy tylko ja wyczulem ironie p.l. :> ?? Czytalem lepsze i czytalem gorsze. Dla mnie dobry wiersz. Potrafil mnie przyciagnac na tyle, ze przeczytalem go 3x, a to juz cos :D Pozdrawiam
Jim_Mokryson Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję bardzo za komentarze, tudzież opinie. Pozdrawiam! Once upon a time...
wstydliwa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Taki życiowy wierszyk..opisana jest tu kobieta z jej wadami,zaletami,problemami,bolączkami...podoba mi sie...
Rekomendowane odpowiedzi