sylwek zieliński Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jesteś trwaniem W moim milczeniu Jesteś kłamstwem W moim milczeniu Jesteś żartem W moim milczeniu Jesteś prawdą W moim milczeniu Jesteś samotnością W moim milczeniu Jesteś mistrzem W moim milczeniu Jesteś wiarą W moim milczeniu Jesteś światłem W moim milczeniu Jesteś pustynią W moim milczeniu Jesteś miłością W moim milczeniu Jesteś milczeniem W moim milczeniu
Najeli Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jestem milczeniem w Twoim milczeniu. Za dużo powtórzeń wg mnie. Za dużo milczenia. Ten wiersz nie daje nic, prócz ciszy. Pozdrawia serdecznie Najeli
sylwek zieliński Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 dobra, nie jest idealny, za wszystkie komentarze z góry dziękuje, pozdrawiam PS:(do Najeli) zabawne, właśnie słuchałem Dżemu... :)
natalia Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ojej... musiałam to najpierw odcedzić od niepotrzebnych słów, zostało mi tyle: w moim milczeniu jesteś trwaniem kłamstwem żartem prawdą samotnością mistrzem wiarą światłem pustynią miłością jesteś milczeniem .......... i to mi się w zupełności nie podoba, bo to jakaś wyliczanka, wymieniane słowa nawet się nie kleją, są wyrzucone od tak, by zapełniać wiersz, przekładany powtarzalnym do mdłości wersem; no dla mnie Sylwku to niestrawne, pobawiłbyś się trochę słowami, a nie takie rzeczy robił... powodzenia :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a ja pytam dlaczego?? przecież z tego można coś naprawdę, naprawdę dobrego wykombinować... spróbuj wiersz przerobić, ubrać w słowa, podzielić na strofy, obecna forma jest zła, nie wiem jak dla innych, ale takie jest moje zdanie. pozdr.
Faramir Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Przede wszystkim, puenta była oczywista już po pierwszych kilku wersach. Źle. Poza tym, nagromadzona jest tu masa emocji i określeń, które nie mają żadnego logicznego wyjaśnienia. Za Jay Jay'em pytam: dlaczego tak a nie inaczej?
Najeli Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Hmm...Ciekawe,Ja kocham Dżem, dlatego mam taką sygnaturkę...:) A nad wierszem popracuj.ja by miała pomysł, lae nie wiem co Ty na to: Jesteś trwaniem W moim milczeniu Jesteś kłamstwem... W moim milczeniu - Jesteś prawdą. W moim milczeniu - Jesteś samotnością.. Jesteś mistrzem. Jesteś światłem! Jesteś pustynią... moim milczeniu - Jesteś miłością. Jesteś milczeniem. Pozdrawiam serdecznie - Najeli :)
sylwek zieliński Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 dzięki za dobre rady, może powinienem wybrać inny wiersz... następnym razem
Najeli Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam nadzieję,że się nie obraziłeś... :)
Rekomendowane odpowiedzi