Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@violetta

A to nie mój problem w sprawie zmiany ustroju... Nie, nie zmienię zdania: jestem za dożywotnią prezydencją, a po śmierci danego prezydenta za ograniczonymi wyborami powszechnymi, dajmy przykład syna króla Jana III Sobieskiego do tronu polskiego - Jakuba Ludwika Sobieskiego - był zniewieściały, natomiast: król Michał Korybut Wiśniowiecki - syn księcia Jaremy Wiśniowieckiego - był bardzo pobożny...

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@violetta

A wisi mi to... Jeśli chodzi o pana Grzegorza Brauna, to: jak zostanie mu odebrany mandat europosła i zostanie skazany - bezprawnie uwięziony - efekt będzie odwrotny od zamierzonego celu - durnie nieświadomie robią z niego narodowego męczennika i będzie miał jeszcze więcej zwolenników, zresztą: cały czas jest pod moją obserwacją - jego wypowiedzi nic wspólnego nie mają z jakąkolwiek nienawiścią - nie są uwzględnione w Kodeksie Postępowania Karnego, wręcz przeciwnie: to on jest ofiarą nienawiści - podobnie jak ja - tutaj, otóż to: miałem zablokowane konto przez tydzień i pani Monika wie - o co chodzi - nie będę powtarzał tego - co już powiedziałem pani Monice w mojej satyrycznej piosence pod tytułem - "Hańba" - dziękuję za rozmowę i kolorowych snów.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)