Rafał Hille Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 podszedłem do okna księżyc dawał czadu kominem mówiłaś że to już koniec dalej nie da się żyć z rybikami w szafie i fałszywym winem ze spożywczaka na dole po drugiej stronie kobieta machała do postaci ze swojego snu znowu jej balkon i pies z chorym uchem i ja nagi w odbiciu szyby spoconej naszymi ciałami nie pokiwałem jej ciągle zmartwychwstawała ulica o piątej rano anioły ciągnęły resztki absolutu z butelek rozbijanych na gołym bruku kilkanaście metrów nad hydrantami kilka kilometrów od ciebie za moimi plecami na tapczanie szukałaś zapałek a może zapalniczki - to nic nie da, i tak będzie ciemno tylko syczenie ognia i trzask kółka hałas jakby ktoś zwłoki taszczył po schodach 2
Gość Franek K Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Jak dla mnie to świeży zapach nihilizmu.
Stary_Kredens Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 w domach z betonu nie ma wolnej miłości... kredens pozdrawia 1
Rafał Hille Opublikowano 27 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @goździknie znam tego filmu, dziękuję, że zajrzałeś 1
Rekomendowane odpowiedzi