andrew Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgubiona wiara? tak często Ciebie szukam potrzebuję ale nie znajduję czy faktycznie istniejesz przecież Ty wcale mnie nie dostrzegasz nie mówiąc już o pomocy a ja gubię się poruszam się w tym świecie niby pięknym jak ślepiec nie znajdując dla siebie miejsca jakbyś o mnie zapomniał jak mogę Ci ufać Boże czy ja Cię kiedyś odnajdę i Ty mnie dojrzysz Jezu pomóż mi 11.22 andrew 3
Stary_Kredens Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 @andrew szczera modlitwa. Może będzie wysłuchana. Życzę z całego serca kredens 2
andrew Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 @Stary_Kredens Dziękuję serdecznie, Życzę miłego popołudnia
Kwiatuszek Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 @andrew Ktoś mi kiedyś powiedział, że wysłuchiwane są wszystkie prośby tylko musimy być cierpliwi. Na świecie jest tylu ludzi, każdy o coś prosi. Po prostu jest kolejka. Trzeba bez nerwów w niej poczekać a dostaniemy to co chcemy. 2
Tectosmith Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale czego ty właściwie oczekujesz? Że Bóg z krwi i kosci stanie przed tobą i udowodni swoją boskość? TO nigdy się nie stanie. I na tym właśnie polega wiara, że przyjmujesz za prawdę coś, czego za cholerę nie da się udowodnić. Jedni zabijają za stare pisma, inni całują okładki, jeszcze inni cytuja i cytują wmawiając, że Bóg nie miał nic lepszego do roboty i sie roztroił a na koniec ukrzyżował. Od siebie powiem ci , że religie w ogóle stwarzają więcej nienawisci niż miłości a ta rzymsko-katolicka posługuje się także zastraszaniem. Baw sie dobrze w swoich poszukiwaniach :-) 3
A-typowa-b Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 @andrew wiara to coś co nosisz w sobie. Nie można poznać wiary nie wierząc. Nie można poznać Boga, nie chcąc Go poznać. Nie można znaleźć Boga, nie szukając. W życiu wszystko ma swoją przyczynę, ma również i skutki. Mądrością jest dostrzegać naukę z nich wynikającą. W przypływie bólu, goryczy, tęsknoty, żalu, smutku, przyznaję, że jest to utrudnione, ale nie niemożliwe. Pozdrawiam ciepło. 3
andrew Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @A-typowa-b Dziękuję bardzo, mniej zacznę szukać, bardziej wierzyć. Pozdrawiam CIEBIE, miłego dnia
andrew Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @A-typowa-b Dziękuję bardzo za piękny komentarz. Pozdrawiam, miłego dnia.
Rekomendowane odpowiedzi