iwonaroma Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 homeostazy dlatego na mundialu kibicuję przegrywającym a kiedy oni wygrywają trzymam kciuki za stronę przeciwną i tak balansuję do końca meczu dobrze, że jest możliwy remis *nie dotyczy reprezentacji Polski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 4
Marek.zak1 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Moja bliska znajoma kibicuje zawsze przystojniejszym. O sobie nie napiszą, bo nie zawsze jest to poprawne politycznie:). Pozdrawiam. Edytowane 22 Listopada 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Rolek Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 @iwonaroma Chciałbym żeby skasować remisy. Tak, jak jest w tenisie. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O :) To całkiem ciekawy wyznacznik :) Dzięki i również pozdrawiam ... bo ja wiem... ja to się cieszę z remisu z Meksykiem. Remisy dają trochę urozmaicenia no i bywają sprawiedliwe :) Dzięki i również pozdrawiam No tak, może nie zawsze... ale jednak czasem można liczyć na remis:) Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykra sytuacja z tym karnym :( Ale Robert to nie cyborg. To macie wesoło z tymi papugami :) Dzięki @Tectosmith dziękuję
Leszczym Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 @iwonaroma a ja zwyczajnie kibicuję zwycięstwom Polski, Francji i Anglii ;) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 gola, gola, chcemy gole krzyczą głośno wszyscy kibole szał stadionów w listopadzie kto mecz wygra w tym zakładzie piłka nożna i tak można trzymać sztamke piłka wpada w tamtych bramkę celem najwyższym medale złote i nie jest ważne co będzie potem trza wykrzyczeć złe emocje to dla zdrowia są promocje w smutku w złości mniej w radości można zobaczyć na najwyższym podium tych gości jedna drużyna puchar otrzyma zobaczysz to wkrótce własnymi oczyma
iwonaroma Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ️ ;)
iwonaroma Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 @Giorgio Alani :) Dzięki 1
Nata_Kruk Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... kieeedyś, gdy oglądałam mecze, miałam podobnie.. poza oczywiście naszą reprezentacją... :) Hej Iwona. 1
iwonaroma Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Hej Natko 1
Rekomendowane odpowiedzi