Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 5 Listopada 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 (edytowane) wiesz myślę (czasami) że chyba nigdy w życiu nie byłem dostatecznie odważny urodzony pod znakiem Byka dzień później od Barana jestem jak ta owca co na widok wilka się słania pacyfista-pewnie z tchórzostwa wierzący w teorie spiskowe z chęcią bym kogoś ukłuł chciałbym być-Skorpionem albo Lwem-Lwy bywają odważne i potrafią dopaść ofiarę kiedy ta się tego nie spodziewa chcę być Strzelcem-ustrzelić Pannę albo Rybą-Rybą pewnie dlatego żeby ością w gardle stanąć Bliźniakom Koziorożcem raczej nie chciałbym być za to bardzo chciałbym być-Wagą Rakiem jestem-chodzę do tyłu strasznie piszczę gdy do wrzątku mnie wrzucą Wodnikowe wzgórze* powoli lubię czytać kiedy wszyscy już mnie ludzie znudzą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. * Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 5 Listopada 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 9
OloBolo Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzadko ...... niestety pływać nie umiem
Somalija Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 @OloBolo Uwierz raczej, że jesteś najlepszą wersją tego, co można zrobić z tych tkanek, które dostałeś... było bardzo małe prawdopodobieństwo że się urodzimy... jedziemy na tym, co mamy... 1
Anastazja Sokołowska Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 Wodnik z krwi i kosci sie kłania, a w swej odważności nawet komentarz zostawia! A lekturę poleconą chętnie przeczytam. 1
OloBolo Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 (edytowane) @Somalija no i jedziemy z górki na pazurki, byle się nie zestarzeć. i byle za bardzo nie bolało. mówią, że człowiek mądrzeje z czasem, ale mi się wydaje, że to jednak nieprawda. Przynajmniej w moim przypadku ;) @Dag @Anastazja Sokołowska dzięki za poczytanie i komentarze . Pozdrawiam. Edytowane 5 Listopada 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 Witam - fajnie dziś piszesz - Pozdr.Bliżniak 1
Natuskaa Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2022 Horoskopy natalne są trochę jak linie papilarne, u każdego inne... kiedyś czytałam książkę "Homo-Zodiacus" Leszka Weresa ... to nie jest zwyczajne rozkminka horoskopów, to naprawdę wciągająca pozycja i przez literaturę przeciąga (muszę sobie ją odświeżyć). Faza Byka to według autora - kraina zmysłów Znalazłam kawałek o odwadze: " Łatwiej mnie zrozumiecie, jeśli przeniesiecie się w myślach wraz ze mną do Hiszpanii lub Meksyku. Właśnie zaczyna się corrida. Spójrzcie więc na arenę. Oślepiony nadmiarem światła, oszołomiony rykiem widowni, stoję zupełnie spokojny, nie bardzo rozumiejąc, co przyjdzie mi czynić. I stałbym tak cierpliwie, daleki od chęci skrzywdzenia lub zaatakowania kogokolwiek, lecz czerwona muleta, przypominająca mi agresywną fazę Barana, drażni mnie nieustannie i powoli doprowadza do stanu furii. Gdy wreszcie w nią wpadam, ruszam do ataku, nie bacząc na układ sił. Walcząc do upadłego potrafię niekiedy wyeliminować wyraźnie przecież sprytniejszego matadora. Podobnie dzieje się w życiu. W przeciwieństwie do Barana znacznie lepiej czuję się w obronie, zdecydowanie potrafię też utrzymać to co zdobyłem... " itd itd Pozdrawiam :) 1
OloBolo Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. sorry za te ości ;) Pozdrawiam również. Byk. z domieszką Barana :) @Natuskaa dzięki. hmmmmm.......muszę to sobie przemyśleć . Pozdrawiam. Edytowane 6 Listopada 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
A-typowa-b Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2022 @OloBolo a najlepiej być sobą ;P. Pozdrawiam serdecznie. 1
OloBolo Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się z Tobą w 100 % Pozdrawiam serdecznie.
Dared Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2022 @OloBolo Spod panny jestem, postrzelony fakt, ustrzelony raczej nie wolałbym;-))) taki patriotyzm zodiakalny, pozdrawiam, ciekawie było czytać jak zwykle 1
OloBolo Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki. więc łuku nie napinam, co by strzał nie marnować :)....żarcik ;) Pozdrawiam. Edytowane 6 Listopada 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi