Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 popioły moich dłoni zrośnijcie się głośno ciszę przegnajcie odwieczną z mojego serca pochować pomóżcie narzucone wspomnienia z tropu zbite ukrzyżowane kamieniem woli pomóżcie oddzielić się znów od bez-czasu pokonać w sobie niewprawne jeszcze znów niewinne serce rozpalcie do białości z czerni
krzyz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "na moc ktora nosisz w sobie, przyzywam cie, bys przyszla...."
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciszę przegnajcie odwieczną z mojego serca pochować pomóżcie narzucone wspomnienia z tropu zbite ukrzyżowane kamieniem woli Agnieszko - to jest niezwykle piekne. Cieszę się, że tu zajrzałam, choć nowy serwis jakoś mnie studzi..swym tempem, uciekają wiersze, dziwnie, to punktowanie mnie..drażni itede. Ale dla ciebie zajrzę tu zawsze. I dla innych:) ściskam cię mocno
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo fajnie napisane, "bez-czas" tylko burzy harmonie tresci i formy pozdrawiam
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja ten "bez-czas" przygarniam. w czerni gdzie jedynie nic się toczy w martwym punkcie
Rekomendowane odpowiedzi