Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 Smutek zawsze boli nie ma wesołego jest jak cierń na głowie Chrystusa Smutek nie kłamie zawsze szczery jak drzwi za którymi nie ma nic Smutek to smutek nie wygrasz z nim zachodem ani szumem drzew Smutek to prawda był jest i będzie zdobił twarze i nieudane myśli 2
duszka Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Smutek łączy się dla mnie z miłością.., jest jej objawem, jednym z wielu możliwości jej wyrazu, dlatego, tak, jak piszesz, "zdobi". Pozdrawiam, Waldemarze :)
Rafael Marius Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar A mnie smutek prowadzi do mądrości. Niestety rzadko bywam smutny i stąd niedobór tejże.
dgghj Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Będzie zdobił twarze i nieudane myśli – piękne. Smutek to stała wszechświata, podobno. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie owe piękno za które ślę uśmiech i pozdrowienie -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam- cieszy mnie twoje czytanie - dziękuje za to uśmiechem - Pozdr. bardzo słonecznie - Witaj - też rzadko bywam smutny - ale są tacy którzy się smucą - - dziękuje za kolejne miłe czytanie - Pozdr. piękną pogodą. 1
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Waldku, za tę cząsteczkę, daję Ci uśmiech, chociaż 'mówi' o smutku. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi