Giorgio Alani Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Spójrz na deszcz, jak spada w dół Rozbija się o ziemię Pozostaje po nim mokry grunt Tylko tyle ma nam do zaoferowania ten świat Deszcz opada, łzy opadają Nasze życia stają się kałużą Która wyparuje Gdy wzejdzie słońce Ciemne chmury nad moją głową A mrok i rozpacz we mnie Z każdą kolejną kroplą Boli mnie bardziej Nie obchodzi mnie już Kiedy przestanie padać Dla mnie życie to ciągły deszcz Nieprzerwane staczanie się w otchłań Każdą kroplę czeka upadek Wszystkie spadają w dół Jutro nikt z nas Nie będzie już o nich pamiętał. 3
pathe Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @Giorgio Alani bardzo podoba mi się ten obrazek kiedy kalka czeka na słońce :) to zabieram. 1
Giorgio Alani Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @anima_corpus To zupełnie inna piosenka, ale dzięki. Pleonazm oczywiście celowy. Sam pomysł na utwór narodził się z powodu dzisiejszego deszczu, który nieprzerwanie padał w moim regionie. Dziękuję za komentarz i życzę miłego wieczoru. @goździk Grawitacji nie przezwyciężymy. Dzięki za komentarz i pozdrawiam
koralinek Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Nieba gwieździstego coś trudno dostrzec gdy całe zasłonięte jest takim teatrem ściany wody Klimatyczno-egzystencjalnie, podoba mi się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Giorgio Alani Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @koralinek Ostatnio chcąc nie chcąc zacząłem trochę tkwić w temacie egzystencjalizmu. Cieszę się, że się podoba. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru 1
staszeko Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Przyciągnął mnie tytuł, bo czy można spadać do góry? Chyba wpływ jesiennej słoty… wkrótce przyjedzie dziadek Mróz i można się będzie poślizgać na dnie tej otchłani jaką jest życie. Pozdrawiam spadając nogami do góry. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi