Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 29 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 (edytowane) Lubię gdy kroczysz przede mną a ja z precyzją nie depczę ci po piętach kiedy przecierasz nowe ścieżki czuję się pewniej dostrzegam zagłębienia i wyrwy lubię gdy przystajesz obok w alejce poszum wiatru cofa czas na koronkach wspomnień daty to one nocą nadgryzają księżyc najbardziej jednak lubię cię za to że po prostu zwyczajnie jesteś słońce turla się nad głową a ty tuż tuż - na dotyk w każdym kroku i jeszcze nigdy nie podstawiłeś mi nogi lipiec, 2022 Edytowane 1 Października 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 21
Radosław Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 Z przyjemnością przeczytałem Twój wiersz. Bodoba mi się jak jest poprowadzony. Doceniam frazę o słońcu "turla się nad głową ... " - ciepłe i pogodne naiwązanie. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 Radku... za tę przyjemność i upodobanie dziękuję, a słońce, no.. turla się, jakże nie... :) Violetto.. fajnie, że fajne... :) Gożdzik... trafiłeś w punkcik, cieszę się. Phuruchiko... Marek,zak1... inownaroma... dziękuję za czytanie... :)
A-typowa-b Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 @Nata_Kruk a ja też lubię. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 A_typow_a ... :) oraz.... Łukasz Jasiński... dziękuję Wam.
Tomasz Kucina Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 Cień, a może... opis mężczyzny życia, tak czy inaczej zmysłowo i tak po ludzku.
duszka Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 @Nata_Kruk To nie tylko "lubię", to (w miom odczuciu) - "kocham" :) I to takie rozlewające się na codzienność i dlatego wciąż obecne. Pozdrawiam Cię, Nato! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Witam - podoba się i to mocno - Pozdr. 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Tomasz Kucina... treść o cieniu, ale słusznie zauważasz, że można odebrać tak, jak piszesz. Zmysłowo.?.. :) Duszko... masz rację, bo ja.. kocham.. swój cień i lubię, gdy człapie obok mnie. JestemTylkoOna... cieszę się, że tu zaszłaś. Dag... no tak, nikt inny nie zna lepiej naszego kroku i można nawet wspólna rumba, byle słońce nie skryło się za chmurą. Mnie miło, że zechciałaś zostawić kilka słów od siebie. Waldku... i za to.. mocno.. ślę uśmiech. Bardzo Wam dziękuję za chęci zostawienia kilku słów pod treścią.... :) GrumpyElf ... Rafael Marius... WiechuJK... Natuskaa... Wam również bardzo dziękuję za zatrzymanie i cichutkie ślady. Giorgio Alani... Tobie także dziękuję za wejście. Dla wszystkich serdeczne pozdrowienie.... :) Edytowane 1 Października 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 czyżby to tylko o cieniu był wiersz który wraz słońcem turla się z Tobą ja Ci napiszę czy chcesz czy nie jakoś nie ufam Twoim słowom bo ktoś nad Tobą ujarzmił wiatr rozpostarł skrzydła chroniąc przed deszczem w alejkach życia zatrzymał czas i cieszy się tym że piszesz jeszcze gdy masz się potknąć przytrzyma w mig a nogi nigdy Ci nie podstawi przez całe życie nad Tobą tkwi cichy opiekun nie żądny sławy pozdrawiam 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Miodzio
beta_b Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 To o relacji, a z kim - mniej ważne: Cień, czy człowiek. :D Ważne przy nim poczucie bezpieczeństwa - tak ja to czytam. Kojące, Natko. Ściskam ciepło. Bb 1
Nata_Kruk Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Marcinie... gdyby czytać tylko tytuł i Twój wpis, wypada mi dodać, że... miodek.. lubię od zawsze i dziękuję za to jedno, sympatyczne słowo... :) Beato... jesteś kolejną osobą, która wyłapała dodatkową możliwość interpretacji, cieszę się i dziękuję za słowo...kojące.. ściskam i ja. Pozdrawiam Was Edytowane 3 Października 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku... zostawiasz mi przemiły bukiecik wersów, w których tyle pokrzepienia i za to przede wszystkim, bardzo Ci dziękuję. ps. Alicji Wysockiej nie ma, zapytałabym, jak wrzuca te cudeńka - obrazki - w odpowiedzi... wobec tego zostawiam Tobie słowne... serduszko... :) Raz jeszcze dziękuję.
Czarek Płatak Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 A ja lubię tę opisaną symbiozę. Uściski! 1
Nata_Kruk Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 Czarku... masz rację, to symbioza... :) bardzo dziękuję za wejście.! aff... hmm.. no tak, dobrze jest lubić, zależy jeszcze co... ;) Pozdrawiam Was serdecznie.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 @Nata_Kruk Ależ subtelnie napisane. Zwłaszcza nadgryziony Księżyc zabieram na pamiątkę. 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 .... miło mi to czytać, zabieraj... niech się przypomina. Dzięki.!
Rekomendowane odpowiedzi