Adam Zębala Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Idę więc mnie nie zatrzymuj. Nie chcę Ciebie więc odejdź ode mnie. Chcę być sam, bo jestem egoistą, i nikt mnie nie obchodzi. Kamieniem do Ciebie rzucę, żeby zranić Ci głowę. Pomocy nie udzielę, bo nie po to rzucałem. Przepraszam nie mówię, ukłonów nie czynię, ani gestów dobrej woli. To jest mój świat, bez ludzi bez zwierząt, wszystko jest proste bo nikogo nie ma. 5
Nata_Kruk Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie, ten fragmencik autentycznie mnie rozbawił, a bohater treści, no... jest w nim sporo egoizmu, ale chociaż zwrócił się do drugiej osoby .. wielką literą . Pozdrawiam.
SylabaIgloska Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zdrowy egoizm jest zdrowy! Masło maślane jest masłem ten utwór mi się podoba Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
staszeko Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2022 Poczekajmy aż bohater się zestarzeje… nikt wtedy go nie ubierze, nie umyje, nie nakarmi będzie siedzieć godzinami w krześle i patrzeć się bezmyślnie w jeden punkt na ścianie ze wszystkiego to tylko zostanie
SylabaIgloska Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2023 @staszeko nie oceniaj ludzi swoją miarą
Rekomendowane odpowiedzi