andrew Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 jeteś jak obraz w pięknej oprawie podziwiam ciebie szczególnie twoje błękitno szmaragdowe oczy patrząc z zachwytem radością i szczęściem chętnie bym chciał podejść bliżej może nawet dotknąć ale niestety nie mogę ty mi tego nie ułatwisz i mimo że nie masz ram jesteś niedostępna patrzysz na mnie w myślach posągowym wzrokiem nieczułym na moją fascynację tobą nie martwi cię to wcale a ja nie mogę się w życiu odnaleźć 8.22 andrew 4
Marek.zak1 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Skoro tak urodziwa, to chętnych do podejścia i dotykania przeważnie sporo i nie wiadomo, czy padnie na Ciebie.
Tectosmith Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś myślałem, że uczucia działają w obie strony. Myliłem się :-) 1
Dared Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @andrew Uroczo, naiwnie kiedyś taki też byłem ;-)))
andrew Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @Marek.zak1 Całe życie to gra, może zbyt wysoko obstawiam, dałeś do myślenia. Pozdrawiam, Miłego wieczoru @Phuruchiko Pewnie się nie myliłeś, ale przeważnie to wymaga czasu. Pozdrawiam, Miłego wieczoru 1
Rekomendowane odpowiedzi