corival Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Leszczym Tak to już jest z sensem... i tu wracamy do tego, co mi na moment wydało się niezbyt zrozumiałe, czyli iluzoryczności, zmienności i ulotności. Bywa, że rzeczony sens zasnuwa się mgiełką, albo też najzwyczajniej zanika i pojawia się za czas jakiś, niekiedy ten sam, ale i niekiedy nagle okazuje się, że człowiek odkrywa go w czym innym. No nic, już się zamykam. Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 @Leszczym Słuszność przez Ciebie przemawia.
Radosław Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Podoba mi się i przemawia. Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @Radosław I troszkę mnie to dziwi, bo ta myśl w sumie jednak wydaje mi się całkowicie banalna :)) Ale dziękuję i również pozdrawiam :) @corival Sens może jest, ale relatywnie mało - tak to widzę dzisiaj :)) @Rafael Marius A gdzie tam od razu słuszność, ot myśl mała :) 2
MIROSŁAW C. Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2024 @Leszczym Pan- dobra rada:)) W punkt !
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2024 @MIROSŁAW C. ja tam serio nie wiem dlaczego moje słabizny mają więcej wyświetleń od o niebo moich lepszych:// I prawdę mówiąc kompletnie nie mam jak się dowiedzieć ://///
hania kluseczka Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2024 @Leszczym świat "zeszedł" na psy jak teraz sztuką jest, coś sensownego napisać;) w dodatku, generalnie :) 1
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2024 @hania kluseczka generalnie mam centralnie ;)
hania kluseczka Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2024 @Leszczym no i właśnie, to widać, trzeba walczyć, do końca a nie się poddawać :) 1
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2024 @hania kluseczka dobrze, świetnie, doskonale to w takim razie sobie walczcie, a mnie killerowi od siódmej boleści dajcie spokój i nie wyświetlajcie dziesięć tysięcy razy najgorszej bryndzy jaką napisałem... stoi?
Rekomendowane odpowiedzi