Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 28 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Sztuką chyba jest coś generalnie sensownego napisać, a nie z lubością i pieczołowitością wyższą użyć do tego najpiękniejszego i jak najwspanialszego długopisu. Zwracajmy bardziej uwagę na to co i jak, a nie czym oraz na czym, a powinno być całkiem dobrze. Warszawa – Stegny, 27.09.2022r. 12
duszka Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @Leszczym To "czym oraz na czym" powinno być podporządkowane temu "co i jak" - sużyć mu wzmacniając go i podkreślająć. Tak sobie pomyślałam :) Pozdrawiam! 1
Leszczym Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @duszka a mnie się przypomina któraś z wybitnych piosenek T Love, która powstała ponoć na zmywaku w Londynie i podobno została pierwotnie zapisana na papierze toaletowym ;)) A teraz wszyscy ją słuchają. Co i jak jest moim skromnym zdaniem najważniejsze!!! Również pozdrawiam ;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... otóż to... :)
Leszczym Opublikowano 1 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 @Nata_Kruk prawda? 1
Konrad Koper Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2023 @Leszczym Jest myśl !! 1
Leszczym Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @Konrad Koper Mała taka, mała czarna :))
Nefretete Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Leszczym Zgadzam się z tobą! Jeśli przyjmiemy, że życie to sztuka, to każdy malarz( piszący ludzie) będzie malował je tak, by każdy zakamarek swojego obrazu, każdą cząstką swojego włosia zostawić. Na tym polega sztuka — kaligrafia życia. Pozdrowienia! 1
Leszczym Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Nefretete Super, że w tej nienadzwyczajnej myśli Ktoś znalazł coś dla siebie ;) Pozdrawiam ;) 1
poezja.tanczy Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 (edytowane) @Leszczym Ja tam z sensem zawsze walczę Ostatnio oberwałem w głowę :) Edytowane 26 Czerwca 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @poezja.tanczy słuchaj to tak jak u mnie. Raz jest sens, innym razem nie ma ;)
Ewelina Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Leszczym co racja to racja :) Pozdrawiam serdecznie :) 1
corival Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu znalazłam sens głęboki. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Ewelina Dzięki Ewelina, cieszę się i również pozdrawiam :) @corival O no proszę i sens się znalazł, ale to iluzoryczne zapewne :) 1
corival Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego iluzoryczne? Nie pojęłam jakoś :) 1
Leszczym Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @corival Nic takiego Cori, ogólnie generalnie coraz bardziej wątpię w sens. Niby jest, ale jakby go nie było :) Ja myślę, a wiem to również z Twoich wierszy, że Ty naprawdę wszystko świetnie rozumiesz :)) 1
corival Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Leszczym Chyba jednak się domyśliłam o co chodzi. Troszkę po czasie, ale jednak. I przy okazji dziękuję za komplement ;) 1
Leszczym Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @corival Super, bo możliwe, że ja się mogę nie domyślać wcale a wcale :)) Generalnie chodzi mi o zamieszanie, a w dalszej perspektywie sukces finansowy. Stąd polecam swoją książkę Daniel Forsit - No jasne, wydawnictwo WFW :) 1
corival Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Leszczym Eeeee tam, ja jak zwykle o starożytność zahaczam i takie tam, ale... mimo, że każde z nas o swoim, to sens jest. A za propozycję zajrzenia do publikacji dziękuję bardzo... spojrzę. Pozdrawiam ponownie :) 1
Leszczym Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 @corival Zresztą wydawnictwo nic mi nie płaci to i nie ma co z nim, a ewentualnie ze mną w sprawie kilku egzemplarzy, które jeszcze posiadam. No ale naprawdę nie naciskam, a wszystkie teksty z tej książki są na niniejszym forum :)) Sens może i jest ale jakoś ostatnio trudniej mi go dostrzec :) Również pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi