Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 27 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 daję ci słowo a ty mi dwa ja tobie trzy ty mnie - cztery... i gwar daję ci słowo a ty je zabierasz i cisza gwar radosny gwar przykry cisza kojąca cisza straszna kryje się pod słowem 11
Dared Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 @iwonaroma Czasem można tyle nagadać że brak słów 2
Nefretete Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 @iwonaroma Tekst mi się podoba! Obiecywanie, to nie to samo, co gwarancja... ( przykładowo ) Pozdrowienia 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Słowa nic nie kosztują, stąd te wymiany. Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Witam - ciekawie piszesz - Pozdr. 1
Natuskaa Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Dobry pomysł, coś jak z pytaniem "jak długo trwa minuta?" i odpowiedzią "zależy od tego, co się robi?" Pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D właśnie. Dzięki Jasne, obiecanki cacanki ;) Dzięki i również pozdrowienia Z jednej strony tak, ale bywają słowa kosztowne w sensie tego, jak na nas odziaływują np.dowartościowują nas albo bolą, niszczą psychicznie. Dziękuję i również pozdrawiam Dziękuję Waldemarze i również pozdrawiam :) Fajny przykład :) Dzięki i również pozdrawiam :) @Sylwester_Lasota @goździk @janofor @Phuruchiko @TylkoJestemOna Podziękowania :) Edytowane 29 Września 2022 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj potrafi... Dziękuję
GrumpyElf Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 @iwonaroma Operujemy bardzo silną bronią, to prawda. Te straszne cisze... oby przynosiły potem dobre słowa. 1
iwonaroma Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby oby. Dzięki :) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 @Czarek Płatak :) Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi