Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 masz się ku sobie ja mam się od siebie chcemy istnieć udając, że być nie trzeba mężczyzną czy kobietą prawda nie ma płci pisana odcieniami lubi uproszczenia wiadomo jak jest kontrast można ustawić przyjmować kształty oby nie za ciasno można o ludziach pomiędzy, środkiem, z brzegu pisać się na układ bez słów, sensu, treści najlepiej jednak mówić czymkolwiek zadać kłam bo powiedzieć nic to jak okłamywać siebie
stanislawa zak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 bo powiedzieć nic to jak okłamywać siebie- celnie itak mądrzeno i podoba mi się bardzo, zupełnie inny, ciepły wygląda jakbyś zmienił się w charakterze, uspokojony ludzki ale to tylko moje subiektywne odczucie, "odczytane między strofami. pozdrawiam ciepło
Witold Marek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Dwa cienie rzuca mi ta wieża komunikatów-jakby-do-samych-siebie. Jeden - z aksjologicznego świata porzekadeł i przestróg; drugi - introwertyczny jak wybuch nieprzewidzanych nadczynników w sercu cyfrowego świata. Kołysze mnie od jednego do drugiego ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi