Joe VVhite Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 wyrwij sobie serce w imię ukochanej martwość polega na głupocie przygodami twoich ust jest ból żołądka i bardzo gorzka wódka nie masz szacunku do wielu rzeczy no bo po co mieć? przecież jak to nie jest miłość kilkanaście jest początków piekła zaczyna się jednak rodzi w sercu rozrywając litość wiarę nadzieję i miłość... potem to jak wyzysk samego siebie nie masz siebie bez wolności piekło to przebywanie w otoczeniu przedmiotów wrażenie dudniącej pustki piekło nie ma płomieni ma obraz zdartej duszy. żywi się byle czym..
Joe VVhite Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 tia..... panie oyey .... to miała byc zemsta za to ze skrytykowałam pierwsza pana wiersz?.... cuż za przedszkole. porażka. .... naprawde. czuję się zniesmaczona..... kazdą krytykę przyjmuję z pokorą. ale nie taką wyzssaną z palca tylko dlatego by dopiec za skomentowanie negatywnie pana wiersza. ale skoro bawimy się w przedszkole... :)
Vera_Ikon Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam! :) Nie zgadzam się z panem oyeyem. Są smaczki. kilkanaście jest początków piekła piekło to przebywanie w otoczeniu przedmiotów wrażenie dudniącej pustki piekło nie ma płomieni ma obraz zdartej duszy. żywi się byle czym.. Przyznam, że całości jeszce nie rozszyfrowałam. Ale zawsze tak jest, że każdy znajdzie to, co chce... Odnośnie kiczu... w mądrych książkach kiedyś wyczytałam, że jest ponadczasowy, wieczny... Więc nie uzawałabym Twojego argumentu oyeyu za obraze, tylko za komplement :) Kiczem jest też balet, opera czy operetka. Pozdr wszystkich! Na wesoło!
ten_ktorego_nie_bylo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 trafna tematyka odczułem zmęczenie rozciągnięta statystyka daje zniesmaczenie ..kolejne zlamane serce.. > + -
stanislawa zak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 fakt, trudno się czyta ten rozstrzelony druk, ale smaczki są-za Verą. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi