Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Koziorowska Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 pielęgnuję w sobie zeschłe okruchy przecinków dbam o rozkazy wydane przez sympatyków skrajności nie udaję kogoś kto mieszka w opuszczonej muszli bawi się w słowa pod postacią świadomych myśli jesteś wielbicielem kłamstwa skłóconego z oddechem nie rozumiesz jak wiele znaczeń zalęgło się pośród wystawy twoich najświetniejszych śladów nie wstawaj wbrew możliwościom przyszłości wbrew ciału co faluje na wietrze udaj się w kierunku poranka którego egzystencja przeraża wszystkich pozostało prawo warte skromnego uśmiechu świtu bez kaprysów przemijania 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Witam - po całości na tak - Pozdr.
fregamo Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @Koziorowska kłamstwo skłócone nie wstawaj wbrew możliwościom przyszłości hym , hym. cóż, nie przeraża mnie egzystencja wręcz mnie ciekawi podnosi na duchu daje powód do... mam pytanie? a właściwie nie. Podoba mi się Twój wiersz ale o istnieniu wiersz mało, niestety. Wszystko otacza inteligentna energia a Ty jesteś częścią niej i co więcej masz na nią wpływ. Wybacz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi