Love in poetry Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Jan Twardowski twierdził, że miłość jest trudna, Miłość trudna lecz musi być zgodna. Wisława Szymborska pisała o miłości szczęśliwej. Szczęśliwa, gdy uczucia są odwzajemnione, to miłość jest prawdziwa. Adam Asnyk wierzył w miłości wieczny cud. Miłość nie może być kłótliwa, kłamliwa i mściwa, a uczciwa, wrażliwa i kochliwa. I ja też wierzę w miłości cud zakochania, aż przyjdzie na mnie czas pokochania. 2
Krzysztof2022 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 @Mbe życzę Ci tego próbować zawsze można Pozdr. 1
Krzysztof2022 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @violetta a może suma przypadków które składają się na jedną całość, 1
violetta Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @Krzysztof2022 przypadkiem jest zakochanie:)
Krzysztof2022 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @violetta użyłem zwrotu "suma przypadków" a to robi różnicę pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi