Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Czas

Rekomendowane odpowiedzi

@Waldemar_Talar_TalarWaldemar_Talar_Talar Dzien dobry :-) czas niekiedy przestaje istnieć kiedy znika ktoś ważny ( przynajmniej takie pozostawia uczucie) . Pozdrawiam;-)

@PhuruchikoPhuruchiko obawy zastąpmy nadzieją i wdzięcznością a tamte pierwsze znikną bezpowrotnie.  Pozdrawiam;-)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @violetta   Tak, jest piekielnie trudno przez takich zdrajców jak pani! Przypominam: jestem osobą niesłyszącą - posiadam umiarkowany stopień niepełnosprawności, mam nabytą niepełnosprawność - to co innego od wrodzonej niepełnosprawności, tak: jako były pracownik Archiwum Akt Nowych miałem szkolenie z Obrony Cywilnej, natomiast: na Komisji Wojskowej dwa razy otrzymałem kategorię "E" i w razie wybuchu wojny pójdę do wojska na ochotnika, teraz: Liberum Veto! Gdybym teraz poszedł do wojska na ochotnika (mam prawo), a jestem specjalistą od komputerowego składania tekstów - poligrafem - wojsko takich ludzi bardzo potrzebuje i mam jeszcze świadectwo dojrzałości - maturę - co z moim gospodarstwem domowym? Nie, doświadczenie życiowe jest bardzo ważne: nie mają dostępu do mojego życia: Opieka Pomocy Społecznej, Ministerstwo Sprawiedliwości i czarna mafia - kościół, natomiast: Policja, Służby Specjalne i Wojsko - mają - pozwalam im, zresztą: dla nich jestem wartościowym człowiekiem - czytają moje analizy takie jak - "Tajne Specjalnego Znaczenia" - jeśli moja mama umrze - mam jeszcze brata, kończąc: jako samotny człowiek - będę jeszcze bardziej zamknięty, niedostępny i zimny - bezlitosny!   Łukasz Jasiński 
    • czuję w inkrustacji wnętrza dłoni  nadgarstka  smak srebrnofioletowej rosy ciepłem zapachu  roztarłeś w pył turkusy oczu    otwarte wspólne ciała bez granic w dotyku    dotarłeś na szczyt kręgosłupa  do samego pnia mózgu ta sprzed ciebie jest martwa      czerwienieją sutki demon krwi konwertuje  obrazy z głębi głowy  i szukam cię we wszystkich pokojach rzeczywistości    staropółnocna bezsennica  najzwyczajniej    zakochana             
    • @Łukasz Jasiński rozumiem, że jest trudno ci. :)
    • @Jacek_Suchowicz świąteczna gorączka nie daje mi siedzieć jak wierszem odpisać, kiedy mokną śledzie   okna nie umyte jak wyrzut sumienia bez firanek straszą coś jest do zrobienia   gdzie nie spojrzę jeszcze mus szybko  ogarnąć święta nie czekają dobrze w porą zacząć   aby w pierwszą gwiazdkę  już siedzieć  przy stole i nie martwić siebie że coś nie skończone.   Najwyższemu  dzięki też na pewno złożę gdy na naszym stole  opłatek położę. A  dziękując Tobie za piękne marzenia w zamian składam Tobie  najlepsze życzenia!    
    • @violetta   Żyję zgodnie z samym sobą: jestem bezpośredni - mówię co myślę i w przeciwieństwie do pani - mam czyste sumienie, a pani posiada podwójną moralnością - to nic innego jak hipokryzja, głosowała pani za wstąpieniem Polski do Unii Europejskiej i głosowała pani na partię żydowską - Nową Lewicę, więc: powinna pani wziąć odpowiedzialność za własne wybory, nie jak teraz: ocenia mnie pani, każe mi pani robić to - czego nie chcę i jeszcze ma pani tupet powoływać się na tego na górze... Idę do kibla: będę wymiotował przez pani toksyczną energię, powtarzam: nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób, tym bardziej: mam prawo walczyć o własne życie - moje życie to moja prywatna sprawa, jeśli pani jest tak bardzo troskliwa - proszę za własne pieniądze utrzymywać bezdomnych, niepełnosprawnych i bezrobotnych - mi nic a nic do tego.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...