Rolek Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Nikt nie wyjął nam z oczu szkieł Nikt nie wyciszy nam syren Nie zmażą nam obrazu mgieł Miasta przykrytego kirem Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez Rolek (wyświetl historię edycji) 4
Rolek Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Michał_78 Dzięki Michale.
Rolek Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @aff Dzięki Agato.... (uwielbiam to imię).
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Witam - trzeba pamiętać to fakt - Pozdr. 1
Rolek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki Waldemarze
Wędrowiec.1984 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @Rolek Już pierwsza linijka kupiła mnie całkowicie. Świetne. 1
Rolek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @Dag @Wędrowiec.1984 @anima_corpus Dziękuję Wam pięknie. Nic mnie tak nie wzrusza, jak ten mistrzowski tekst i wykonanie piosenki. Harmonia...
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @RolekEwa Demarczyk, Krzysztof Kamil Baczynski, słów nie potrzeba. Twoja miniaturka jest wielka jak tamci bohaterowie z Powstania Warszawskiego 1944. Chwała im! 1
Rolek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @WiechuJK @WiechuJK Dzięki, trochę mi jednak do Nich brakuje. Pozdrawiam 1
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rolek"Piękno jest w oczach patrzącego (w j. angielskim „beauty is in the eye of the beholder”). To co napisałeś jest transcendentnie żywe. Oni tam byli, my pamiętając, jesteśmy z nimi. Pozdrawiam
Rolek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) @WiechuJK Uchwyciłeś w punkt. Piękni, młodzi ludzie o twardych moralnie kręgosłupach. Chwała im. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Rolek (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi