Klip Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 (edytowane) Zwabiła wdziękiem swym Złotoryja turystę, wszak dziś dzień włóczykija. Do Kii wrzucił kij, i wij się drogo wij. "Włóczyć się lubi Kia jak i ja." Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 6
TomaszT Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 (edytowane) @Klip Złotoryja wabiła złotem I Bolesław też wiedział o tem Więc ciągali tam złoto Niewolni - bez ochoty Nasz Jan Długosz też pisał o tym @TomaszT Złotoryja i każda chryja Zwykle wabi włóczykijów Myślę - to przez złoto Włóczą się tam z ochotą Choć szczęście włóczykilów mija @TomaszT Włócz się włócz włóczykiju włócz się I szukaj złota między tłuczniem Ja tam wiem już swoje I niedźwiedzia się boję By ten nie zwąchał mnie przy tym tłuczniu Edytowane 27 Lipca 2022 przez TomaszT (wyświetl historię edycji) 1
Klip Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) @Franek KDzięki za litość dla włóczykija:) Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji)
ais Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2022 A bo jest taki samochód! Dzień się (nie) włóczy-z-kia :)
TomaszT Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @ais Jak ma włóczyć się bez kija, Atrybutu włóczykija. Broni jedno- obosiecznej, Choć bez ostrza - niebezpiecznej.
Klip Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2022 @ais @Rolek Dziękuję za zamiłowanie do turyzmu:)
Klip Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2024 @Nata_KrukJakże mi miło. Dziękuję:-)
poezja.tanczy Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2024 @Klip No to się powłóczyli I kija sobie.. wsadzili :) Tak na odstresowanie Fajny wiersz, M.
Klip Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2024 @poezja.tanczy @Sylwester_Lasota Dziękuję za wizytę i pochwałę. Pozdrawiam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma za co. Świetny limeryk. Poza tym przypomniałeś mi "Klub włóczykija". Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi