Ymeer Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 W szarym zniesmaczeniu naszego jestestwa zamknięci w orgaźmie masowej konsumpcji nie świadomi i niedobrani ni mieć ni dać... Ferią ogłoszeń tłumimy się sami zamykając uczucia w samotności tramwajach, dzieląc sie z innymi jedynie drutem różanym z obozów ludzkiej koncentracji człowieczeństwa przykrywamy się skorupą z gazet i krzyczymy o cudzej nienawiści. A kim jesteśmy ? Mówimy o równouprawnieniu, a nie potrafimy zakceptować samych siebie...
Tdk crew Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie dla mnie!!nie podoba mi się!pisz dalej Pozdrawiam
Izabela Sławińska Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 jak na razie to Autor raczej nic nie usłyszał o swoim wierszu:) Raczej nie przepadam za takimi wierszami, jest ładny, ale nie pasuje mi do Ciebie!!!
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 No sprawa jest trochę przegadana - bardzo znięchęciła mnie końcówka, od pytania "A kim jesteśmy?" poczynając. Ogólnie uważam, że wiersz brzmiałby lepiej "na biało" i gdynym mógł coś zasugerować: "wszarym zniesmaczeniu naszego jestestwa zamknięci w orgaźmie masowej konsumpcji nie świadomi i niedobrani ni mieć ni dać Ferią ogłoszeń tłumimy się sami zamykając uczucia w tramwajach samotności dzieląc sie z innymi jedynie drutem różanym z obozów koncentracji człowieczeństwa przykrywamy się skorupą z gazet krzyczymy o cudzej nienawiści" Co się tyczy w/w. końcówki - może by zostawić tak? Przesłanie chyba nic na tym nie traci... pozdrawiam!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a mnie się podoba, mocno i wyraźnie wszystko ująłeś, leży trochę wersyyfikacja, więc jeżeli gdzieś szukać winnych to tu :) pozdrawiam
Ymeer Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 bardzo dziekuje za rady i uznnie...a z wersyfikacją zawsze miałem problemy pozdrawiam/Yr
Rekomendowane odpowiedzi