Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 11 Lipca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) jestem pijana tobą już popełniłam ten błąd razem z palcami kroję chleb tu i tam rosną wielkie kwiaty rozjeżdża się krajobraz nogi mokradła śpiewająca głowa tak łatwo wyskakuję z siebie żeby tylko czuć ciepło ust zapach ciał mam tysiące powodów do nienawiści ale gdy zostawiasz ślady języka na mojej skórze nic nie potrafię rozbudzona śnię ciebie mnie ciebie we mnie Edytowane 12 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 11
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 Witam - dziś mi się u ciebie podoba - palcami kroje chleb - poetyckie to krojenie - Pozdr.wieczorowo.
Stracony Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 Tylko kobieta tak potrafi czuć i nazywać, to co czuje. I nawet postawię ryzykowną tezę ,że owo czucie , jego odkrywanie, podświadomie jest większym magnesem dla mężczyzny niż kobiece ciało. Warto się było u Ciebie zatrzymać.
Stracony Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 @violetta Widać ,że facet musi być draniem "mam tysiące powodów do nienawiści " , aby życie erotyczne było bujne. Oczywiście odpowiadam w tym samym tonie :)
Krzysztof2022 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 @Somalija piękny erotyk Pozdrawiam 1
violetta Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 @Stracony zapewne to są chwilowe nerwy z papierosem w ręku;) on jest taka kobieta żywioł;)
Stracony Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Palimy zawsze "po" :)
Arsis Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @Somalija zazdroszczę gościowi, kimkolwiek jest...
Somalija Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Kroję chleb nożem, ale przez nieuwagę, zakochana rozcinam palce... Dziękuję i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta Zakochaj się, to zupełnie obiera rozum i będziesz mogła mieć tysiące powodów do nienawiści... Edytowane 12 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @Somalija nie obiektu zainteresowań :)
Somalija Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , Włodzimierzu, jesteś utalentowany, uroczy i bogaty... Twoja samotność jest, Twoim wyborem... Może za dużo myślisz... trzeba się zdać na instynkt... popracuj nad tym... To świadomość kobiecości... nie jest łatwe, wymaga pracy nad umysłem. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź Edytowane 12 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @Somalija bogaty? nie zauważyłem tego... zatem, bądź szczęśliwa...
Corleone 11 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @Somalija Aga, pięknie, uczuciowo i kobieco - tak Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ale zaproponuję kilka stylistycznych poprawek: - "razem z chlebem kroję palce", będzie bardziej logicznie; - "wokół" zamiast "tu i tam"; - "opuszczam siebie" w miejsce "wyskakuję z siebie", ponieważ to drugie jest kolokwializmem; - "zostawiasz" zamiast "zostawisz"; - "nie mogę" w miejsce "nie potrafię"; - przenieś"skórze" do wersu wyżej. Przeczytałem z Przyjemnością . Serdeczne pozdrowienia .
violetta Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) cenię sobie życie prywatne, tutaj to raczej bzdury opowiadam:) Edytowane 12 Lipca 2022 przez violetta (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @Corleone 11 Ciut pomajstrowałam... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rolek Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @Somalija Zacząłem czytać komentarze. Ale to nie ma sensu.
Somalija Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 @Rolek Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pospamowaliśmy troszkę . Dziękuję Wilku .
Somalija Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bogaty wewnątrz i na zewnątrz, przecież też bywasz szczęśliwy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi