Poezja to życie Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) Grzechem byłoby Odmówić tobie pocałunku W ramionach innej Nie ma dla mnie ratunku Jesteś tylko ty I piękne słowa Które wychodzą Z twoich ust Czuję się tak dobrze Gdy całuję twój biust I robię zdjęcia Twojego ciała Zapach kobiecych kwiatów Mocno na mnie działa I obejmuję cię Mocno przytulam Całuję czule Po szyi Twój lodowaty dotyk Już mnie nie zmyli Nigdy więcej Edytowane 10 Lipca 2022 przez Dragaz (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 To o śmierci? Bo ten lodowaty dotyk może mnie zmylił Kredens pozdrawia
Poezja to życie Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Stary_Kredens To jest o odrzuceniu. Podmiot liryczny kocha dziewczynę a ona go nie chce. Również pozdrawiam:)
Stary_Kredens Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Dragaz te pieszczoty chyba za jej przyzwoleniem , nie świadczą o odrzuceniu i piękne słowa które płyną z ust Kredens
Poezja to życie Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2022 @Stary_Kredens Tak ale on chce ją wziąść siłą bo to niebezpiecznie zakochany szaleniec. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi