M_arianne Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) wieczorny spacer u zbiegu ulic na chodniku stoi turystka wsparta na rowerze i jest zajęta swoim telefonem spacerujemy powoli jakieś pół kilometra tam i z powrotem u zbiegu ulic na chodniku stoi turystka wsparta na rowerze i jest zajęta swoim telefonem nie wiem, ile osób przemieściło się uliczkami w tym czasie u zbiegu ulic na chodniku stoi turystka wsparta na rowerze i jest zajęta swoim telefonem kroczymy wolno dla odmiany w innym kierunku u zbiegu ulic na chodniku stoi turystka wsparta na rowerze i jest zajęta swoim telefonem zdajemy sobie sprawę z tego, że miasto jest monitorowane rozmieszczonymi... wszędzie... kilkudziesięcioma kamerami to daje nam do myślenia u zbiegu ulic turystka wsiada na rower i wyrusza do przodu mija nas ale zatrzymuje się przed przejściem dla pieszych jakby siedziała za kierownicą auta i było to jej obowiązkiem a powinna była teraz przeprowadzić swój rower przez pasy nie nie korzystamy z tej przesadnej uprzejmości cyklistki ta zagaduje innego przechodnia i odjeżdża w głąb osiedla teraz wracamy zwyczajnie bye Edytowane 26 Listopada 2023 przez Ma_rianna_ (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Dag a myślałam, że się zapuszczasz w zieleń, to chyba ja taka jestem, basen, później obiad w parku:)
staszeko Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 chodnikiem przy ulicy schodzi jakaś kobieta wpatrzona w swój telefon jadę za nią rowerem i się zastanawiam: zadzwonić, czy nie zadzwonić? jeśli zadzwonię to się przestraszy i uskoczy w bok nie wiadomo który... jeśli nie zadzwonię to w nieuwadze może wejść pod rozpędzone koło upadniemy na betonowe płyty lecz przynajmniej się zagrzejemy a wtedy zapytam: czy lubisz cyklistów? 1
violetta Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 @Dag fajnie mieszkać nad oceanem, masz wszystkie kolory do odpoczynku:)
M_arianne Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2022 Dzięki za komentarze. I tak ciągle są wśród nas takie osoby, które nie wiedzą, dlaczego, i po co się spaceruje. Wśród bujnej zieleni, za miastem, wieczorami błądzą czasami - niestety - nieokrzesane myśli rodem nie z tej ziemi, a może wprost z księżyca. A także zwierzęta. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi