[email protected] Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 @Somalija Gałę synowi kupiłaś? A kto z nim zagra? Na Ukrainki uważaj bo jutro do pracy.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 Witam - uśmiecham się bo wypada - Pozdr.wieczorwo.
[email protected] Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 @Waldemar_Talar_Talar Zakręciło dookoła - słońce uśmiechnięte, zabrakło w zespole, aż czterech klientek. Pozdrawiam Waldku.
Somalija Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 (edytowane) @[email protected] To nie gała Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , tylko czarno-srebrny Molten, rozmiar 7, męska piłka do koszykówki, po mnie. Grałam bardzo długo w koszykówkę rekreacyjnie. Mam jeszcze juniorkę Spaldinga, ale on od małego ćwiczy tą czarną. Na razie nie gra, ćwiczy kozła, bieg z kozłowaniem, podanie kozłem, rzut ręką, rzut oburącz z klatki i zza głowy. Ma zakaz rzucania na kosz, bo jest za mały. Może podziwiać tylko mamę, jak rzuca na kosz, lub siostrę. Ja po 6 latach wróciłam do koszykarskich wprawek , myślałam że ja już nie mogę, ale ciało wszystko pamięta i pomału wracam na boisko Edytowane 5 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 @Somalija Grałem w swoim czasie w reprezentacji szkoły, dostawałem nawet do obręczy, dzisiaj do siatki bym nie dostał, karleje.
Somalija Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 @[email protected] Ja do obręczy, to nigdy nie doskoczyłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , raczej do siatki . Ale wczoraj pokazywałam Galince, co zrobiły ze mna dwie ciąże i upływający czas , niestety nie doskoczę już do siatki... ale wspaniale spędziłyśmy czas a Galina mi powierdzała ,,Aneszka ty dużo harna" i jak się nie napić z taką kuzynką...
[email protected] Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 @Somalija Toście się pooglądały na wszystkie strony, było jak widzę ciekawie. A co to znaczy "harna" nie chce mi się szukać. Czy będzie dalszy ciąg dzisiaj? Miłej zabawy.
Sylvia Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 Odnośnie tych pór roku, ciekawe są imiona żeńskie i męskie, które nadaje się huraganom, orkanom…jak Jarosław, Dorian, Katarina i wiele innych.. pozdrawiam
Somalija Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 @[email protected] Grzesiu, ,,harna" to pierwsze skojarzenie, jakie masz ze mną Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam serdecznie .
[email protected] Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 @Somalija "Harda" - tak mi się kojarzy - ale wiem że nie - będę zatem szukał? Miłego dnia, znów od żołądkówki zaczynacie? @Sennek "Jarosław" mnie powalił, gorszy tylko kanibalizm! Miłego dnia.
Rekomendowane odpowiedzi