tomass77 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Poznałem ją w lesie spalonym Poznałem ją w lesie przez który - Trąba powietrzna Poznałem ją - zapomniane oczy Poznałem ją w kamieniach Domach z tektury Innych wspomnieniach Chodziłem za nią Drążyłem temat Jak cień jak brat Dawno temu Agnieszka K. Edytowane 14 Kwietnia 2025 przez tomass77 (wyświetl historię edycji)
tomass77 Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2022 @anima_corpus Ja tak reaguję na imię Monika.. Pozdrawiam i dzięki za komentarz T.
tomass77 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 @aff Dzięki Aff. Ja akurat Agnieszkę K. dobrze wspominam, długo się z nią przyjaźniłem lecz nigdy nie zdobyłem. Choć z wiersza może wynikać inaczej. Miejsce, gdzie się spotkaliśmy, ośrodek wczasowy został zrównany z ziemią. Byłem tego świadkiem i pamiętam głębokie przeżycie jakie to we mnie wywołało. Pozdrawiam T.
tomass77 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 @aff Tak, ugryzłem się w język po napisaniu mojego komentarza. Ale stało się. Gdybyśmy znali źródło powstania wielu pięknych utworów, straciłyby dla nas barwę i własne w nich odnalezienie. Uniwersalność sztuki. Brawo za uwagę. Trzymaj się T.
Rekomendowane odpowiedzi